Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Mezinárodní autodoprava a zasilatelství: -speciální nákladní autodoprava -západní Evropa, Rusko, Ukrajina, Rumunsko, Bulharsko, Slovinsko a další země -vývoz a dovoz Vašeho zboží od 100 kg do 25 t, včetně ADR* a chladírenské přepravy -vytěžování vozidel -spediční služby, spedice. Autopůjčovna.

Kontejnerová doprava - do 5t - s hydraulickou rukou Dovoz - stavební materiál paletovaný - štěrk - písek - drť - veškerých recyklátů - uhlí - palivové dříví - okrasné kamenypřevoz - vysokozdvižné vozíky - minibagryodvoz - autovraky

Mezinárodní autodoprava.

Silniční motorová doprava.

Kamionová doprava - mezinárodní a vnitrostátní do 40t Vytěžování.

Realizace vrtů na ropu a plyn do hloubek až 5000m, včetně vystrojení vrtu a čerpacích zkoušek. Hloubení vrtů na vodu a pro geotermální využití. Vrtání, vystrojování a opravy vtlačně-odběrových sond pro podzemní zásobníky plynu. Podzemní opravy sond. Nedestruktivní defeskopie materiálů, nářadí a zařízení, speciální svářečské práce. Pronájem ...

Autodoprava. Pronájem kontejnerů. Prodej i rozvoz písků, štěrků, drtí, kamení, uhlí a cementu. Vývoz odpadů a sutí do 7 tun.

Autodoprava, přeprava: -vnitrostátní -návěsy-plachta. Vinařství.

Služby: -Autodoprava -přeprava sypkých stavebních materiálů do 5 tun.

Autodoprava: -vnitrostátní a mezinárodní doprava.

Mezinárodní nákladní kamiónvá autodoprava: -spedice - přeprava všech druhů zboží -export-import po celé EU.

Autodoprava. Fakturace a administrativa: -tel:518370347-Ing.Mráz Výroba, nákup, prodej: -vína (víno, vín*) -tuzemsko -Itálie, Maďarsko, Rakousko. Přeprava vlastními cisternami. Vinařství Mutěnice, s r.o., Provozovna: Mutěnice, údolní 1174.

Služby: -nákladní autodoprava -udržba motorových vozidel.

Výkopové, zemní práce: -traktor -bagry -válec VH 112 -pásový, kubíkový bagr -DH s bouracím kladivem. Doprava: -silniční motorová, nákladní doprava -Tatra 815 S3 -Tatra 815 kontejner -Daweo do 7, 5t.

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava. Spedice.

Autodoprava. Silniční motorová nákladní mezinárodní (zahraniční) i vnitrostátní doprava: -kamiony VOLVO.

Autodoprava: -nákladní.

Silniční nákladní doprava - autodoprava