Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Vnitrostátní přeprava různého zboží - zaměřujeme se především na přepravu pod řízenou teplotou. Mezinárodní přeprava a sběrná služba - Slovensko, Německo, Nizozemí, Belgie, Francie, Španělsko. Zajišťujeme kompletní logistiku včetně skladování a rozvozu.

Kontejnerová doprava. Nakládání a vykládání hydraulickou rukou: - stavební materiál. Přeprava sypkých materiálů: - štěrk, písek, drť, suť, hlína, odpad, beton apod. Přistavení kontejneru.

Kontejnerová doprava: - vozem s hydraulickou rukouodvoz - odpady - suť - zeminadovoz - stavební materiály - písky - štěrky - beton. Zapůjčení. - kontejnery. Práce hydraulickou rukou. Stolařství Zakázková výroba - nábytek. Zemní a výkopové práce minirypadlem. Stavební práce. Údržba zeleně.

Stavební činnost. Elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče. Revize: - elektro. Voda, topení, plyn: - výměníkové stavnice - plynové kotelny - plynoinstalace, plynové kotelny. Doprava: - vnitrostátní nákladní.

Nákladní doprava: - mezinárodní - vnitrostátní.

Pronájem: - autojeřábů s obsluhou - stavební stroje - montážního koše a samovyvažovacích paletových vidlí. Provozujeme tyto jeřáby: - GROVE GMK 3055, TATRA 815 AD28, TATRA 815 AD20T 3 ks, TATRA 148 DS 18. Transport Přeprava nadrozměrných nákladů, strojů a zařízení s využitím roztahovacích návěsů. Přeprava materiálu, ocelových ...

Specializujeme se na: Přepravy nadrozměrných nákladů (nadměrné náklady) z (do) celé Evropy: -stavební stroje a technika -strojní zařízení a technologické celky. Přepravy sypkých hmot (sypké hmoty) sklápěcími vozidly z (do) celé Evropy: -zemědělské komodity, ovoce a zelenina -surové kůže, odpady kůží (štípenka, klihovka) -nerostné ...

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní tuzemská a mezinárodní zahraniční -sběrná služba -vozy DAF 3, 5 t;45cm3 -kamiony 100 cm3. Specializace Itálie a Švýcarsko.

Hledáte kvalitního autodopravce? Zajistíme mezinárodní dopravu a spedici. Obraťte se na nás. poskytujeme celovozové přepravy, částečné náklady, sběrná služba (denní odjezdy spojů, pravidelné svozy, přeskladnění), sdružování a dělení, skladování, rozvoz, expresní termíny (v rámci dohody AETR i mimo ni, 2 řidiči na vozidle), přepravy strojů a ...

Mezinárodní autodoprava, spedice a expresní přeprava zásilek.

Půjčovna stavebních strojů. Výkopové práce a terénní úpravy vlastními stroji. Kontejnerová doprava - pronájem kontejneru.

BOHEMIA transport cz s.r.o. patří mezi největší poskytovatele komplexních dopravních služeb, zejména pak v oblasti speciálních a nadrozměrných přeprav. Společnost byla založena již v roce 1995 a do dnešních dnů zůstává plně v rukou původních majitelů. Stěžejními službami, které poskytujeme našim zákazníkům, jsou mezinárodní a vnitrostátní ...

Autodoprava. Nákladní doprava.

Kontejnerová doprava. Provádíme dovoz sypkých materiálů - písek, štěrk, zemina. Odvoz stavební suti včetně uložení na skládku. Zemní práce. Přistavení kontejnerů.

Zemědělské družstvo. Prodej: -nezpracované zemědělské výrobky. Pronájem: -zemědělské stroje, zařízení. Maloobchod, prodej: -potraviny Doprava: -vnitrostátní nákladní LIAZ.

Autodoprava -MKD - kamionová doprava chladírenskými vozy: -mezinárodní - Španělsko -spedice -vytěžování vozidel -autoservis, pneuservis -mobilní servis -skladování zboží -překládání nákladů.

Autodoprava na míru - doprava stavebních materiálů. Zemní, výkopové práce. Odvoz odpadu.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební a zdící materiály - komínový systém SCHIEDEL - tepelné izolace, hydroizalace - betonářská ocel - hutní materiály - kanalizační roury - betonové výrobky, dlažby - sypké materiály. Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní vnitrostátní.

Servisní a montážní služby v gumárenském a plastikářském průmyslu Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava.

Výroba, prodej: - štípané palivové dřevo do krbu, krbových kamen, kotle - polena, řezivo, pilařské odkory. Nákladní autodoprava, přeprava dřeva k zákazníkovi domů. Kontejnerová doprava s hydraulickou rukou - doprava sypkých materiálů, suti a stavebních odpadů. Manipulační práce s hydraulickou rukou. Sídlo: - Hluk, Pod Sádkama 1552.

Regionální stavebniny. Prodej štěrků, písků a kameniva s dopravou od 100 kg do 26 tun. Stavební materiál, ztracené bednění, studniční skruže, beton, izolace, SDK, cement, lepidla, stavební chemie, nářadí, a další. Provádíme zemní a výkopové práce, terénní úpravy, svahování i nakládku materiálů pásovým minibagrem.

Přepravní a logistická firma. Vnitrostátní a mezinárodní doprava. Přeprava Just in Time. Služby v oblasti spedice.

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava Osobní přeprava. Kurýrní přeprava. Odtahová služba - asistenční služba řidičům. Skladování a přeprava zbraní, střeliva.

Nákladní doprava: - vozidly IVECO, MAN: -vnitrostátní -mezinárodní. Expresní přeprava po Evropě do 24 hod. Osobní přeprava - doprava na letiště apod.