Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Služby - mezinárodní a vnitrostátní doprava - nákladní přeprava - kamionová a dodávková autodoprava - autoservis, autoopravna - pneuservis - odtahová služba.

Spedice - mezinárodní i vnitrostátní kamionová doprava - nákladní přeprava.

Mezinárodní kamionová doprava - nákladní přeprava.

Stavební firma. Kompletní stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader. Autodoprava: - DAF - kontejner, hydraulická ruka. Práce: - domovní instalatérské: - VODOinstalační, instalace vody - TOPO, topenářské, topenářství, instalace topení - ELEKTROinstalace, elektromontáže.

Autodoprava Tatra, Liaz, sklápěcí soupravy, kontejnerová doprava do 3, 5t nákladu, valníková doprava plachtová, přeprava stavebních strojů, písky štěrky, kamenivo, recyklát, zemina, sutˇ, beton.Zemní práce, kolový bagr.Přeprava zemědělských komodit. Kyjov, Kroměříž, Uherské Hradiště, Staré Město.

Kompletní stavební práce. Dodávka a prodej: - stavební materiálu - štěrk - písek a kamenivo. Odvoz sutí a odpadů. Kontejnerová přeprava. Přepravy materiálů: - hydraulická ruka - sklápěcí korby. Zemní práce. Ubytování.

Autodoprava, doprava, přeprava v rámci EU: -zahraniční kamionová. Spediční činnost: -vytěžování vozidel -mezinárodní spedice. Vedení, zpracování, kontrola: -účetnictví: -jednoduché -podvojné. Poradenství: -daňové.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní i mezinárodní -návěsové soupravy -dodávka VW.

Nákladní (kamionová) autodoprava: - tuzemská - zahraniční.

Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní nákladní nad 3, 5 tuny.

Kontejnerová doprava odvoz a dovoz - písek - kamenivo - beton - trámy Zemní práce pomocí stroje UNC 060

Kontejnerová doprava Demolice Zemní práce Recyklační dvůr

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní mezinárodní -spedice, zasilatelství -kuryrní služba. Mikrobusová doprava.

Mezinárodní i vnitrostátní kamionová přeprava. Zajištění letecké i námořní přepravy.

Provádíme: - zemní a výkopové práce (bagr) - terénní úpravy (čelní nakladač) - nakládku materiálů a jiné - rozvoz, dovoz a odvoz písku, hlíny, suti, betonu atd. (nákladní vozidlo) Prodej: -dřevěné brikety z čistého dřeva s vysokou výhřevností -ekopaliva, ekologické palivo.

Sběrné suroviny - výkup: -papíru -železa -barevných kovů -šrot železný Přistavení, odvoz: -kontejnery na odpad -stavební sutě. Autodoprava: -kontejnerová s hydraulickou rukou -rozvoz stavebního materiálu.

Rodinný autoservis a autodoprava SHAKE se zabývá opravou veškerých osobních vozů. Autoservis značek Ford, Opel, BMW, Fiat, Škoda, VW nejsou vyjímkou. Služby: - příprava a provedení stk - základní auto diagnostika - pokročilé karosářské práce a další servisní služby Doplňkové služby: - autodoprava do 3, 5t Sídlíme v Morkovicích u ...

Silniční motorová doprava - vnitrostátní kontejnerová doprava -odvoz suti, zeminy, stavebního materiálu. Práce s hydraulickou rukou - rozvoz paletového zboží. Zemní práce - výkopové a terénní úpravy.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál. Autodoprava. Jeřábnické práce - jeřábem AD 20. Čerpadlo betonu Pumi Shwing. Veškeré betonářské práce.

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace na klíč: -průmyslové stavby -bytová a občanská výstavba -rodinné domy. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -obytné kontejnery. Zaremba Transport - autodoprava. Mezinárodní a vnitrostátní přeprava plachtovými návěsy se specializací na NL, B, D včetně kabotážních přeprav. ...

Výroba a prodej: - betonové směsi - speciální směsi na podlahy - izolační prolívky kolem bazénů. Nákladní doprava - těžká, autodoprava: - betonové směsi - domíchávače Tatra a Iveco. Autoservis, oprava, servis: - osobní automobily. Import, dovoz: - automobily na objednávku z EU. Odtahová služba do 3, 5t. Pneuservis.

Služby: -celní deklarace: -vyhotovení celních dokladů -zajištění celního odbavení při dovozu i vývozu na celním úřadě -sttatistické vykazování údajů pro INTRASTAT CZ .

Služby: - spedice - nákladní autodoprava. Mezinárodní a vnitrostátní přeprava zboží.

Činnost: - nákladní autodoprava, převoz zeminy a sypkých materiálů - prodej kameniva, štěrku a písku