SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Společnost Figarostav s.r.o. je držitelem certifikátu ČNS EN ISO 9001:2001 Pozemní stavitelství, dodávky na klíč: -nové stavby, rodinné domky, stavby pro průmyslové využití a stavby občanské vybavenosti -půdní vestavby -sádrokartonářské práce -rekonstrukce staveb -fotodokumentace postupu výstavby díla až do jeho předání ...

Expresní kurýrní služba: -přeprava malých zásilek v rámci celé ČR a EU -dopis, smlouva či menší balík v nejkratším možném čase -doručení ihned po vyzvednutí zásilky -online kontrola stavu doručení.

GEFAB CS, spol. s r.o. zajišťuje prodej a montáž: -dopravní značení podle pokynů orgánů státní správy -ohraničovací, uzavírací, zajišťovací, výstražné, označovací pásky -ochranná bezpečnostní zařízení pro práce na silnicích a výkopové práce -ochranné ploty a bezpečnostní ohrazení, varovné označení vozidel -reklamní pásky, samolepící ...

BGA group, s.r.o. má v činnosti: - expresní doručení balíku, nebo listovní zásilky - mezinárodní přeprava zásilek

MaPakurýr s.r.o. je doručovací společnost. Potřebujete tentýž den doručit zásilku po Brně a okolí z pohodlí kanceláře, domova rychle a bezstarostně? Objednejte si kurýra on-line od 95 kaček.

Stěhování: -veškeré práce (máme pojištění) -kompletní stěhovací servis -veškeré druhy stěhovacích prací včetně autodopravy (byty, kanceláře, RD, půdy, firmy a archivy atd.) -stěhování těžká břemena do 20 tun, těžká parta (trezory, klavíry, stroje, apod.) -vyklízecí a úklidové práce v rámci stěhování -likvidace odpadu ...

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - spedice - logistika - skladování

Služby: - mezinárodní, vnitrostátní nákladní autodoprava - přeprava nebezpečných nákladů ADR Oprava, servis: - motocykly zn. BMW.

SB STĚHOVÁNÍ BRNO s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti stěhování, autodopravy a skladování. Stěhujeme byty, domy, firmy, instituce a specializujeme se na manipulaci s těžkými břemeny. Stěhujeme do zahraničí: Garantujeme odborné a vysoce profesionální služby.

Společnost I.J.M – TRANSPORT s.r.o. provozuje autodopravu. Uskutečňuje rozvoz a dovoz zboží do obchodní sítě ve vnitrostátní i zahraniční autodopravě, provádí opravy a diagnostika pro osobní a nákladní vozidla, pneuservis pro osobní automobily. Dále se společnost zabývá pronajímáním prostor, parkovacími službami.

Dopravní značení, projekční činnosti dopravních staveb, realizace pozemních a dopravních staveb.

Standardní rozsah služeb autoservisu včetně diagnostiky a přípravy vozidel na STK.Pneuservis s prodejem nových pneu.Autodoprava se zaměřením na maloobjemovou přepravu v rámci EU. Autodoprava. K přepravě používáme vozidla Fiat Ducato a Fiat Doblo.

STĚHOVACÍ SLUŽBY BRNO s.r.o. provádí již od r. 2006 profesionální stěhovací služby v oblasti stěhování bytů Brno, stěhování firem, stěhování kanceláří Brno a vyklízecí služby. Naše ryzí specializace je stěhování těžkých břemen Brno do váhy 650 kg. Objednávejte online stěhovací služby Brno a získejte základní balící službu zdarma. V rámci zemí EU ...

ATYKO, spol. s r.o. zabezpečují dopravníkové systémy pro expedici a výrobu. Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -dopravníkové systémy -válečkové a pásové dopravníky (hnané a nehnané) -dopravníkové dráhy doplněné o pneumatické brzdy, přesunovače a zvedací mosty -doplňky (páskovačka beden, výtah-PATER NOSTER), váha-váhy ...

DERETEX s.r.o. je stavební firma poskytující: - realizaci staveb - projekci - kontejnerovou dopravu

EXPOSPED, spol. s r.o. je mezinárodní doprava.

Vnitrostátní a mezinárodní silniční nákladní doprava nad 12 tun.

Dofis, s.r.o. zajišťuje činnost: -provádění zemních prací, demolic, -uložení sutě a zeminy -prodej a rozvoz písků.

Firma Movex Europe poskytuje logistická řešení jak místním, tak i zahraničním zákazníkům. Cílem je, aby klient dostal zboží včas.

VYBAGRUJEME, ODVEZEME, ZAHUTNÍME Pronájem s obsluhou: -mechanizace -stroje CAT 316C kolové rýpadlo -CAT 428C a CAT 442E, CAT 432D kolový bagr (rýpadlo, nakladač-podkop, lopata, paletizační vidle, svahovací lžíce, hydraulické kladivo CAT H70) -CAT 303CR minirýpadlo (hloubková lžíce, svahovací lopata stavitelná, hydraulické kladivo CAT ...

VeLiSkon, s.r.o. zabezpečuje: Import, dovoz: - stavební materiál, stavebniny: - sádrokartony - Knauf, Siniat, Rigips - tepelné izolace - Rotaflex, Knauf, Paroc - polystyreny - Bautherm, DCD, Bachl - profily pro suchou výstavbu Rzprofil, Neoprofil. Také poskytují spediční služby.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.