SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Služby: -spedice -vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava

Taxislužba - dopravní servis zejména pro firmy a cestovní kanceláře - po celé ČR a EU - transfery na mezinárodní letiště

Rychlozásilková služba - doručení do 4hodin od převzetí po celé ČR - do 6hodin Slovensko, Rakousko - do 12hodin Německo, Polsko - do 16hodin Francie, Itálie, Benelux Logistika Doprava - nákladní (vnitrostátní a mezinárodní) - od 1kg do 24 000 kg, 120 m3 i nadrozměrné a nadměrné - pojištění zboží, ...rozvoz - svoz - zásobování ...

Nabízíme zemní a výkopové práce, demolice, čištění a hloubení příkopů, potoků. Přípravné práce pro stavby, výkopy základů, bazénů, jezírek a čističek. Terénní úpravy pozemků. Dále zajišťujeme kontejnerovou dopravu, dovoz písku, štěrku, betonu. Odvoz stavební sutě a zeminy.

Služby: -kontejnerová doprava Práce: -zemní

Provozujeme mezinárodní a vnitrostátní nákladní silniční dopravu. Autodoprava. kurýrní a zasilatelská společnost Logistika skladovaní zboží Přeprava kusových zásilek.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava.

Služby: -vnitrostátní autodoprava -správa budov -provádění staveb

Služby: - kontejnerová doprava - odvoz písku, štěrku, sutí

Služby: -železniční doprava -silniční doprava -městská doprava -vodní doprava

Logistika, skladování - outsourcing logistických služeb.

Služby: - mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava

Stavební, dopravní a obchodní společnost. Držitel certifikátu systému jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 a Certifikátu systému environmentálního managementu ČSN EN ISO 14001:2005. Demolice, odvoz suti, zemní práce. Stavby: -inženýrské sítě -silnice a zpevněné plochy -železniční vlečky. Nakládání s odpady vč. nebezpečných. Recyklace: ...

Autobazar, prodej: - osobní automobily Dovoz: - osobní automobily ze zahraničí. Odtahová služba Nákladní doprava. Servis: - veškeré mechanické práce - klempířské práce - lakýrnické práce - autoelektrikářské práce včetně diagnostiky - přípravu a provedení technické kontroly.

Nákladní doprava Stavby přípravy pro stavby, stavebnictví. Prodej palivového dřeva. Prodáváme tyto druhy palivového dřeva: -dubové dřevo -bukové dřevo -habrové dřevo -břízové dřevo -borovicové dřevo -smrkové dřevo.

Autodoprava, provádění výkopových, zemních, terénních, demoličních, zednických a stavebních prací (výstavba inženýrských sítí, základové desky, pokládka zámkové dlažby, stavby gabionů, atd.). Kontejnerová autodoprava, odvoz suti, zeminy, dovoz písku, štěrku aj.

Služby: -nákladní kontejnerová doprava. -zemní práce.

Pečení ozdobných, jedlých i narozeninových perníků, dortů či cukroví. perníky s motivem různých profesí, zálib, znamení, zvířat, knih a další.

Přepravu sypkých materiálů a zemědělských plodin. Autodoprava.

služby v oblastech přepravy osob po celém území České republiky a Evropy. Zajišťujeme přepravu reprezentativním vozem s klimatizací.

Autobusová a nákladní autodoprava.

Taxi služba. Taxi Mercedes Zdeněk Bil nabízí přepravu osob z Veselí nad Moravou. Naším hlavním cílem je Vaše spokojenost a komfort přepravy vozidlem Mercedes-Benz E290 TD a Mercedes Vito. Pro naše stálé zákazníky a zaměstnance barů, restaurací, penzionů a jiných podniků, kteří nám volají a pravidelně objednávají, připravujeme věrnostní ...