SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Autodoprava. Silniční motorová doprava nákladní.

Práce, služby: -Autodoprava Avie -Práce s UNC-060.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava. Provoz autodopravy do 3, 5 tuny.

Autodoprava. Nákladní doprava do 25t. Zemní a výkopové práce bagrem.

Autodoprava Mráček. Přeprava - kusové zásilky - osoby.

Služby: -autodoprava -půjčovna dodávek -nafukovací čluny s motorem do 5 HP.

Služby: -stěhování bytů i firem v Brně, po celé ČR, i na Slovensko -nákladní autodoprava v rámci ČR a Slovenska -servis vozidel všech značek.

Stavební činnost: - dopravní a vodohospodářské stavby - výstavba a opravy vozovek a zpevněných ploch chodníků a silničních objektů - stavba a obnova rybníků, revitalizace území - údržba a čištění toků - sanace sesuvů, opěrné zdi - stavby inženýrské a pozemní - kanalizační, vodovodní řády a přípojky - plynovody, kabelové trasy - ...

Práce: -zemní. -výkopové pomocí mechanizace. -terénní úpravy. -demolice. Vozový park: -nákladní vozy zn. TATRA, LIAZ. Služby: -autodoprava sypkého materiálu: -písek, skrývka.

Služby. -dovoz a prodej stavebního materiálu -spedice.

Služby: -autodoprava, nákladní doprava: -vnitrostátní a zahraniční: -návěs 13, 5 m -souprava -AVIA s plachtou, zvýšená 2, 35 m, prodloužená -zemní práce UDS 114, BĚLORUS -jeřábnické práce-autojeřáb AD 160 -zámečnické práce -podlahářské práce: -pokládání lino-PVC, zátěžové koberce -malířské a natěračské ...

Služby: - autoservis osobních a dodávkových vozidel - pneuservis osobních i nákladních vozidel - autodoprava dodávkovými vozy do 3, 5 t.

-Taxislužba -kurýrní a nákladní doprava do 3, 5 tuny -ČR, zahraničí.

Autodoprava. Silniční motorová nákladní tuzemská doprava. Kontaktní adresa: Dukelská 780/13 68201 Vyškov

Provoz vnitrostátní nákladní autodopravy s hmotností do 3, 5 tuny.

Autodoprava. Odtahová, kurýrní služba. Silniční motorová doprava: -osobní přeprava, taxi.(mikrobus, osobní taxi) -nákladní taxi.

Autodoprava. Silniční motorová doprava.

Mezinárodní a vnitrostátní autodoprava.

Autodoprava, doprava: -nákladní tuzemská. -kontejnerová.

Autodoprava. Silniční motorová doprava: -nákladní.

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava