SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Autodoprava. Silniční motorová nákladní doprava: -tuzemská -dodávka FORD TRANZIT -AVIE 2x.

Autodoprava. Silniční motorová doprava.

Autodoprava, zasilatelství. Silniční motorová nákladní mezinárodní zahraniční doprava.

Autobusová doprava: -tuzemsko i zahraničí.

Činnost: - nákladní autodoprava - vozy MAN, DAF

Doprava nákladní, spedice: -mezinárodní.

Autodoprava. Silniční motorová nákladní doprava, přeprava: -TATRA 12t sklápěčka.

Autodoprava. Silniční motorová doprava, přeprava.

Taxislužba.Odtahová služba.Servis.Drink servis

Mezinárodní silniční nákladní kamionová autodoprava.

Autodoprava: -kontejnerová doprava -dovoz písku, štěrku, betonu -zemní práce UNC. Dovoz palivového dřeva a uhlí. Vyklízení půd po pozůstalostech odvoz na skládku.

Vnitrostátní i mezinárodní nákladní kamionová doprava. -tuzemská přeprava celovozových zásilek -kurýrní služba -stěhování -vytěžování vozidel -logistické služby včetně celního skladu -celní služby -spedice

Motorová nákladní silniční autodoprava, zemní práce (stavební činnost): -bourací a demoliční práce -betonování -odvoz stavební suti -převoz materiálu -stroje: - AVIA 31t - 2x LOCTUS-L752 - 2x UNC* 750 - přídavná zařízení.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování technických služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství

Činnost: - vnitrostátní přeprava - mezinárodní přeprava - expresní a zásilková přeprava - spediční služby - přeprava vozidly se zvedacími plošinami - přeprava velkoobjemovými soupravami - kurýrní přeprava - taxislužba - skladovací služby - ubytovací služby - rychloservis - pneuservis a servis osobních motorových ...

Mezinárodní doprava a zasílatelství. Zprostředkování dopravy a přeprav po všech zemích Evropy. : -kvalitní přepravní služby všech kategorií tonáže-včetně nadrozměrných nákladů -24 hodinový servis našich disponentů -vytěžujeme celou EU, Balkán a další zajímavá místa.

Nabízíme zemní práce a kontejnerovou dopravu ve Vyškově a okolí. Zaměřujeme se na kopání základů, výkop pro inženýrské sítě, kanalizace, bazény septiky, minibagrem Terex tc37. Kontejnerová doprava- dovoz písek, štěrk, beton, stavební materiál, odvoz suti, zeminy.