SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Nový Jičín.

Technické služby města Kopřivnice. Údržba, oprava: - komunikace - mosty - dopravní značení - veřejné osvětlení - veřejná zeleň - svoz, sběr a zneškodňován odpadu.

Ubytovací služby: - ubytování v motorestu - kapacita 25 lůžek, na každém pokoji vlastní sociální zařízení: - 8 pokojů - dvoulůžkové, třílůžkové - 1x apartmán. Hostinská činnost: - restaurace, motorest: - denní menu - hotová jídla - steaky.

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní - nad 3, 5t Pronájem: - plošiny 14m na 230W Základové desky JCB. Zemní práce. Zámečnická činnost.

Mezinárodní zasílatelství, přeprava, autodoprava. Logistika. Přepravní služby: - zajištování železniční a kontejnerové přepravy zboží - zajištování přepravy obytných kontejnerů (standardní rozměry, nadrozměrné nebo atypické konstrukce). Přeprava do Ruska, Kazachstán, Uzbekistán, Azerbajdžán, Afrika, Irák.

Prodej: -profesionální úklidová technika Služby: -správa a údržba nemovitostí -úklidové služby -stěhování -nákladní autodoprava v ČR.

Taxislužba Nový Jičín. Drink servis, airport.

Bezpečná a rychlá přeprava osob klimatizoványmi vozy v rámci regionu, celé ČR i do zahraničí. Smluvní ceny. Drink servis-odvezeme vás i vaše auto. Rozvoz zásilek-kurýrní služba . Možnost dlouhodobé spolupráce.

Pobočka. Přeprava, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní zasilatelství - náklady běžné, nadrozměrné - strojní zařízení - technologické celky. Zajišťování silniční, železniční, lodní Celní služby: - zastoupení klienta - zjednodušené postupy - ručení celních dluhů.

Společnost JAPARCAR autobusy, s.r.o. nabízí vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob pohodlnými autobusy různých značek. Naši flotilu představuje sedmnáct autobusů s kapacitou 21 až 51 cestujících a možností připojení tažného zařízení pro přepravu kol či lodí. Sídlíme ve městě Frenštát pod Radhoštěm. Autobusová doprava: - tuzemská - ...

- Stavební a projekční práce - Inženýrské služby - Vyřízení dotací - Nová Zelená Úsporám - Autodoprava - doprava a dovoz sypkých materiálů, sutě, zeminy - Financování

Výcviková škola: - soukromých, obchodních a dopravních pilotů Doprava: - letecká přeprava vnitrostátní, mezinárodní -vyhlídkové lety (pro 3-15 osob) - charterové lety (na zakázku) - nepravidelné letecké linky - aerotaxi: -BEECHCRAFT KING AIR B200C max.9 cestujících -CESSNA T303 CRUSADER max.4 cestující - přeprava osob na území ...

Linková a zájezdová autobusová doprava - tuzemská - mezinárodní Zemní práce.

Prodej kvalitního černého a hnědého uhlí, koksu, briket – volně ložených i pytlovaných, dále prodej štěrku, písku a kamení. Osobní kontrola zákazníka při nakládce uhlí a kontrola hmotnosti na cejchované váze je u nás samozřejmostí. další služby – skládání uhlí, pronájem kontejnerů, autodopravu a půjčovnu vozíku.

Logistické centrum společnosti zabývající se prodejem a vývojem elektroniky pro motosport.

Autodoprava Zdenka Sabová se zaměřuje na tuzemskou i mezinárodní přepravu nákladu dodávkovými vozy. Sídlíme v Novém Jičíně. Autodoprava, služby: - dodávková autodoprava - doprava zboží do 3, 5 t. - vnitrostátní, mezinárodní přeprava nákladu.

Logistika, dopravní služby - nákladní autodoprava mezinárodní i vnitrostátní - kamionová přeprava.

Stavební práce: - rekonstrukce budov - základy rodinných domů - zemní, výkopové práce - zámková dlažba. Výkup, prodej: - Gitterboxy (kovová paleta) Služby: - kontejnerová přeprava - přeprava osob.

Silo. Velkoobchod, maloobchod, prodej, nákup, skladování: - obiloviny - olejniny - ostatní zemědělské plodiny - krmiva. Výroba: - krmné suroviny, směsi (krmiva) - extrudací a lisováním. Činnost závodové dopravy a dopravy podle objednávky, včetně kamiónové přepravy. Laboratorní a rozborová činnost. Příjem a expedice vagónových ...

Autodoprava: - silniční motorová doprava nákladní: - vnitrostátní a mezinárodní (převážně Španělsko) kamionová přeprava. Pilařská výroba, prodej: - pořez dřeva, kulatiny - sušené truhlářské řezivo (sušení řeziva, 2 teplovzdušné sušárny) - mokré řezivo (prkna, fošny, latě, hranoly). Provozovna: - Fulnek, Stachovice 144.

Železniční, vlaková doprava: -železniční stanice -osobní -nákladní přeprava.

Železniční stanice. Doprava, přeprava: -vlaková (osobní, nákladní).

Železniční, vlaková doprava: -železniční stanice -osobní -nákladní přeprava.

Železniční, vlaková doprava: -železniční stanice -osobní přeprava -nákladní.

železniční stanice - vlakové nádraží doprava -osobní -nákladní