SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Autodoprava, doprava: - nákladní - přeprava dřeva.

Doprava: - vnitrostátní - mezinárodní přeprava nákladů.

Opravy, údržba: - automobily, vozidla, vozy. Práce: - autoklempířské, karosářské - autolakýrnické, autolakovna. Doprava, autodoprava: - nákladní přeprava do 2, 5 t.

Přeprava zboží po celé Evropě, od expresních přeprav 1 palety, až po velkoobjemové přepravy. Sídlo firmy: - Nový Jičín, Palackého 25.

Autodoprava, přeprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní.

Autodoprava: - mezinárodní, vnitrostátní - přeprava nákladů, osob - stěhování - vyklízecí práce.

Výroba prototypových dílů pro pohonné jednotky vozidel Off-road. Doprava, autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní - kamionová - kontejnerová. Autoservis, servis, autoopravna, oprava: - nákladní automobily, vozy TATRA, T815 - agregáty, úpravy agregátů. - náhradní díly, autodíly na vozidla TATRA (T613, T815).

Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava - mezinárodní - tuzemská.

Mezinárodní letiště Ostrava-Mošnov. Letecká společnost FISCHER air. Doprava: - pravidelná, nepravidelná letecká přeprava - charterové lety (na zakázku). Kontakt Praha: - Aviatická ulice, 16000 Praha 6, - tel.: 224281039.

Taxi, taxislužba. Doprava, autodoprava: - osobní přeprava.

Stavební a obchodní činnost. Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava.

Služby: - letecká doprava - pravidelné linky - charterové lety.

Autodoprava, doprava: - silniční nákladní vnitrostátní přeprava.

Nákladní autodoprava. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava: - sypké materiály, kusové zásilky a jiný materiál. Spedice. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Zemní práce. Přípravné práce pro stavby. Prodej: - sypké materiály. Vozový park: - sklápěcí soupravy a návěsy, autojeřáby.

Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava vozem Fiat Ducato - zajištění nákladu do 1, 5 tun - vnitrostátní, mezinárodní. Příležitostná doprava osobní: - přeprava osob luxusním minibusem MERCEDES-BENZ (max. 17 osob) - vnitrostátní, mezinárodní.

Autodoprava: - silniční nákladní doprava - mezinárodní a vnitrostátní přeprava vozidly DAF v rámci Evropské Unie - přeprava celovozových i kusových zásilek - expresní přeprava - kamiónova doprava (kamion) - přeprava (tahač s návěsem, dodávky, užitkové automobily) - přeprava nebezpečných látek (ADR) - spediční činnost, spedice, ...

Autodoprava, doprava: - silniční nákladní vnitrostátní přeprava - silniční nákladní mezinárodní přeprava - vnitrostátní osobní příležitostná (autobusová).

Autodoprava, doprava, přeprava kamionová: - vnitrostátní silniční nákladní - mezinárodní silniční nákladní.

Doprava, autodoprava, přeprava, spedice: - vnitrostátní silniční nákladní - mezinárodní kamionová - přeprava vozidlem Mercedes 3 tun, ADR - nadrozměrná přeprava. Sběrná služba. Zasilatelství. Zprostředkovatelská činnost. Sídlo firmy: - Frenštát pod Radhoštěm, Střelniční 735.

Autodoprava, doprava: - nákladní mezinárodní, vnitrostátní

- - mezinárodní a vnitrostátní doprava vozy do 3,5t RENAULT TRAFIC, IVECO DAILY Zajištění pracovníků pro třídící a kontrolní práce, drobné opravy, ojehlení, odmaštění v automobilovém průmyslu - práce v prostorách u zákazníka nebo u třetí osoby