SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Expresní přeprava zásilek: -doručení květin do 120 minut na území města Plzně, do 12 hodin po celé ČR -možnost přepravy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Dodávka a montáž keramických obkladů a dlažeb -sádrokartonářské práce -zateplování budov -rekonstrukce bytových jader. Doprava: -vozy Iveco s hydraulickou rukou -sklápěčka -kontejnery.

Autodoprava: -vnitrostátní -do 5 tun nosnosti -shrnovací plachta.

Mezinárodní doprava do 3t. Specializace na Německo a Holandsko. Sběrné zásilky do 1t.Expresní doprava dodávkovými vozy.

Silniční nákladní doprava.

Taxi: -osobní a nákladní doprava -smluvní přeprava osob.

Stavebniny-maloobchod, velkoobchod, betonárka, čerpací stanice, autodoprava Stavební materiál: -B+BC -Best -Cemix -Den Braven -H+H porobetonové tvárnice -EKO KOMINY -KB Blok -Hasit -Montkov -Onduline -Rigips -Terranova -Teraso -Thermopor Zajištění dotací Zelená úspora Zednické práce Zateplovací systémy Dodávka staveb na ...

Autodoprava: -mezinárodní-AVIA 31TL -vnitrostátní-AVIA 31TL. AVIA: -skříňové -polstrované -prodloužené.

Autodoprava: -silniční nákladní dopravy

Pronájem nebytových prostor. Silniční motorová doprava nákladní.

Provoz taxislužby, přeprava osob vnitrostátní i mezinárodní MPV-7míst.Odvoz vozu-drink servis, pronájem řidiče B+E.Přeprava expresních zásilek do 700kg možnost tažení přívěsu 2t.Nákladní vnitrostátní i mezinárodní doprava do 3, 5t. Pronájem řidiče C.

Autodoprava 1, 5t, 4ks palet, 13 m3

Taxislužba: -přeprava osob a zavazadel dle požadavku zákazníka

Nákladní autodoprava. Opravy: -automobily -pracovní stroje. Zemědělská výroba.

Služby: -nákladní autodoprava -servis osobních a užitkových vozidel -obchodní činnost.

Opravy motorových vozidel. Autodoprava.

Práce: -dlažby a zdiva z lomového kamene -beranění ocelových štětovic -stavební a zemní práce speciálními rypadly -čištění rybníků, mlýnských náhonů, vodních toků -ostatní stavební práce. Autodoprava.

Autodoprava nákladní. Měření emisí. Zemní práce.

Jsme moderní logistická společnost, založená v roce 2003, poskytující široké portfolio logistických služeb, se zaměřením na zákazníky zejména z oblasti automobilového a elektrotechnického průmyslu. Naším cílem je poskytovat komplexní logistické služby: -Skladování -Dopravu -Celní služby -Kvalitativní kontrolu -Přebalování a ...

Laminování. Výroba lodí (turistické i závodní).