SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Prodej: -stavebniny. Zásobování staveb. Autodoprava: -LIAZ s hydraulickou rukou.

Autodoprava: -tuzemská -mezinárodní.

Autodoprava: -mezinárodní a vnitrostátní kamionová přeprava sypkých hmot -logistika -spediční služba.

Ozvučení, osvětlení akcí, pronájem pódií a partystanů. Přeprava osob a nákladů do 4 tun.

Manipulační technika, jeřáby. Nákladní autodoprava.

Autodoprava: -nákladní doprava po celé ČR těmito vozy -Iveco, Eurocargo 7, 5 t -Iveco Daily 7t -Mecedes Atego 8, 5 t -ložná plocha 6x2.4 m -skříně s hydraulickým čelem.

Autobusová doprava: -zajištění dopravy pro školy, cestovní kanceláře, sportovní a kulturní akce, cyklovýlety.

Autodoprava: -nákladní -mezinárodní -tuzemská.

Mezinárodní expresní přeprava: -expresní doprava zásilek do celého světa -kompletní celní odbavení -expresní přepravy po území ČR**.

Nabízané služby: -přistavení a odvoz velkoobjemových kontejnerů -autodoprava zemin, štěrků, písků, betonů, stavebních materiálů -mytí a kropení komunikací, chodníků, areálů staveb kropicími vozy -odvoz kalů a odpadních vod -zimní údržba vozovek, parkovacích ploch, chodníků -úklid a údržba veřejných prostranství a ...

Práce: -stavební -výstavba komunikací a chodníků -zemní práce. Nákladní autodoprava.

Skladování a prodej: -tuhá průmyslová hnojiva -kapalná průmyslová hnojiva -chemické látky a pesticidy. Aplikace hnojiv a práce v zemědělství: -tuhá průmyslová hnojiva -kapalná průmyslová hnojiva -ochrana rostlin. Pohonné hmoty: -dovoz, rozvoz a prodej. Nákladní automobilová doprava včetně zahraničí. Pronájem výrobních a ...

Expresní systém přepravy zásilek: -zásilky do 24 hodin až 5 dnů -veškeré kusové zboží.

Nákladní automobilová doprava: -vnitrostátní a mezinárodní přeprava.

Prodej stavebních materiálů: -zdící materiály -maltové směsi -tepelné izolace, hydroizolace -komíny, střešní krytiny -betonové výrobky -sádrokarton -okna a dveře -kanalizace -pletiva. Rozvoz materiálů na stavbu, skládání palet hydraulickou rukou. Výstavba rodinných domů.

Stěhovací služba: -komplexní stěhování bytů, domů, firem -stěhování těžkých břemen, klavírů, trezorů -vyklízíme půdní prostory, sklepy, pozůstalosti. Kontejnerová i dodávková autodoprava: -přistavení kontejnerů na odpad, stavební suť, zeminu -pronájem kontejneru s následným odvozem.

Mezinárodní zasilatelství a přeprava těžkých a nadrozměrných nákladů.

Doprava automobilová: -nákladní -mezinárodní.

Vytěžování vozidel-doprava a import. Spediční služby.

Nabídka zájezdové i linkové autobusové dopravy pro 16 a 46 osob. Doprava pro: - školy - firmy - sportovní akce. K dispozici je přívěs pro lodě. Pronájem osobních vozidel, autopůjčovna: - PICUP FAVORIT - FORMAN - FAVORIT, FELICIE. Přeprava osob: - vnitrostátní, mezinárodní - linková, zájezdová doprava.