SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Služby: - demolice - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava

Autodoprava - přeprava osob a věcí - dodávková doprava. Zámečnické práce - zakázková výroba - lisování - soustružení - frézování. Kovářské práce - výroba ploty, mříže, brány.

Služby: - kamionová doprava mezinárodní, vnitrostátní - přeprava nebezpečných materiálů (ADR) - přeprava chlazené a mražené zboží - mycí linka Čerpací stanice: Havlíčkův Brod, Lidická 1983 Pobočky: Havlíčkův Brod tel.: 569 427 571 Brno tel.: 775 432 281

Činnost: - přeprava osob mikrobusem.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - zemní práce - jeřábnické práce - demolice - recyklace stavebních sutí - odbahnění a opravy vodohospodářských objektů Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby

Společnost Jiří Přibyl se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti vnitrostátní a mezinárodní autobusové i mikrobusové přepravy osob. Naší další aktivitou je nákladní autodoprava jak tuzemská, taki zahraniční v rámci států Evropské unie. Sídlo naší společnosti najdete v Hořovicích. Nabídka služeb naší společnosti: - autobusová doprava ...

Výrobně obchodní družstvo Hvožďany se zabývá zemědělskou produkci se zaměřením na živočišnou výrobu. Chováme krávy, telata i plemenné býky. V oblasti rostlinné výroby se soustřeďujeme na takovou produkci, která zajistí krmivo pro naše zvířata. Sídlíme v obci Hvožďany, okres Příbram. Živočišná výroba, chov: - dojnice, krávy - jalovice - ...

Skladování Nákladní autodoprava Kompletace a balení zboží do tepelně smrštitelné fólie

Cena dopravy online ! Naše firma provozuje webový portál a nabízí služby v oblasti nákladní silniční dopravy a to již od jedné palety. Např. doprava z Německa, doprava z Holandska z Belgie a Francie. Zajištění celovozové přepravy, přepravy formou dokládky a sběrné služby. Možnost objednání online.

Gebrüder Weiss spol. s r. o., transport a logistika.

Služby: - kamionová doprava (mezinárodní, vnitrostátní) - spedice - skladování - zasilatelství - vytěžování

Nabízíme mezinárodní a vnitrostátní dopravu a spedici. Přepravujeme zásilky od 1 kg do 26 tun a nadrozměrné náklady po celé EU.

Služby: - nákladní autodoprava, přeprava: - sutě, písek, odpady - nákladní vozidlo s hydraulickou rukou (nosnosti 2.4 t).

Výroba, stavba: - filmové a televizní dekorace, kulisy. Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - nebytové budovy. Služby: - autodoprava.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - izolace izolační PUR pěnou - montáž střešních oken. Služby: - autodoprava.

Autodoprava: - přeprava, doprava sypkých materiálů.

Služby: - silniční nákladní autodoprava - přeprava chlazeného zboží, dřevní hmoty - spedice.

Činnost: - zemní práce - recyklace - nákladní autodoprava - přeprava nadrozměrných nákladů.

Poskytováním outsourcingu technických, logistických a marketingových služeb umožňujeme našim zákazníkům plně se soustředit na realizaci svých vlastních cílů.

Autodoprava - expresní dodávková doprava vnitrostátní i mezinárodní - přeprava tahem.

Práce: - zemní - terénní úpravy - bourací, demolice - zimní údržba komunikací - recyklace stavebních odpadů. Nákladní autodoprava: - doprava zeminy, stavebního materiálu - pronájem kontejnerů.

Služby: - autobusová doprava: - mezinárodní, vnitrostátní.