SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Zemní práce, demolice, autodoprava, odvoz suti a odpadu, pronájem kontejnerů . prodej písku, štěrku, zeminy.

Služby: - zemní a výkopové práce - jeřábnické práce - kontejnerová doprava - odvoz odpadů Prodej stavebních materiálů.

Půjčovna, pronájem: - dopravní značení

Služby: - taxi - přeprava osob z/na letiště Praha

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - spedice - skladování

Mezinárodní autodoprava do 3, 5t Stavební práce Rizikové kácení stromů.

Autodoprava - přeprava těžkých a nadrozměrných nákladů - přeprava zemědělské techniky a strojů.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba - chov skotu - nákladní autodoprava - zemní práce Provoz: - automaty na mléko - mlékomaty

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů, bytů - zemní, výkopové - zámková dlažba - kontejnerová autodoprava.

Společnost Nippon Express Co. Ltd. je logistická a spediční společnost specializující se na námořní a letecké přepravy zboží po celém světě. Pražský Nippon Expres zajišťuje kompletní servis v letecké a námořní přepravě včetně pojištění a proclívání zásilek (celní poradenství). Letecká přeprava: - transport neomezených rozměrů a hmotností - ...

Služby: - nákladní a dodávková autodoprava

Nákladní autodoprava: - dodávková autodoprava - kamionová doprava.

Autodoprava: - odvoz odpadních vod, fekálií, vývoz jímek (cisterna) - nákladní autodoprava (Tatra, Mercedes Atego). Služby: - zemní práce - zakládání zahrad - sekání trávníků.

Kontejnerová autodoprava: - přistavení, odvoz, , pronájem kontejnerů - dovoz písku, zeminy, štěrku.

Služby: - nákladní autodoprava - přeprava skel

Taxislužba: - přeprava osob - kurýrní služba.

Logistické, transportní, celní a administrativní služby - nákladní doprava mezinárodní - celní služby - logistika - skladování - expresní přeprava zboží od malých zásilek až po nadrozměrné.

Gebrüder Weiss spol. s r. o., transport a logistika.

Poskytováním outsourcingu technických, logistických a marketingových služeb umožňujeme našim zákazníkům plně se soustředit na realizaci svých vlastních cílů.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní

Kusová námořní doprava (import/export), letecká přeprava, kamionová přeprava, skladování (celní sklad, národní sklad), kompletní celní služby, příjem a kontrola zboží, vychystávání a kompletace, štítkování, balení, 24/48 distribuce po celé ČR a SR.

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky-kusové, celovozové..

Provozování dráhy a drážní dopravy. Spedice, spediční služby.