SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Kontejnerová doprava - odvoz odpadů Nákladní doprava - vnitrostátní - do 12t

Nákladní doprava nákladní vůz LIAZ

Přeprava: - sutě - sypké materiály.

Odvoz suti - dovoz materiálu Demolice Zhotovení - základové desky Zemní a výkopové práce

Vyhlídkové lety - tandemové seskoky - pilot na zkoušku předletová příprava, vysvětlení základních pojmů včetně meteorologie a seznámení s letadlem

Komplexní služby dodávkovými vozy ve vnitrostátní silničnínákladní dopravě - do 1, 4t

Autodoprava Plovoucí podlahy Pokládka kobercú Drobné opravy v domácnosti Úklid bytu

Taxi. Přeprava vozem VW Passat po Praze, po celém území České republiky a střední Evropy

Autodoprava - nákladní - DAF 7t - dodávka MERCEDES 1, 4t Autodoprava - osobní 8 osob

Kontejnerová doprava Nákladní autodoprava Prodej - písek Prodej - uhlí (černé a hnědé) - uhelné brikety Zemní práce

Taxislužba v Žamberku a širokém okolí

Autobusová doprava: - Střední Itálie - San Benedetto del Tronto, Martinsicuro, Villa Rosa, Alba Adriatica, Pineto, Silvi Marina - Dalmácie - Zadar, Vodice, Split, Baška Voda, Tučepi, Korčula a další - Istrie - Novigrad, Poreč, Pula, Rabac a další Doprava zahrnuje: - přepravu 1 osoby - přepravu jednoho zavazadla příručního ...

nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) opravy silničních vozidel silniční motorová doprava nákladní zemní práce

Úklidový servis. Firma Herkules je rodinná úklidová firma působící v oblasti Prahy a Středočeského kraje. Služby: - domácí a venkovní úklidové práce pravidelně i jednorázově - mytí výloh a skleněných ploch - pravidelné denní, jednorázové úklidové práce kanceláří, bytů, rodinných domů, panelových domů - úklid jarní (vánoční) - ...

Mezinárodní doprava. Mezinárodní spediční činnost, služby a sběrná služba v rámci celé Evropy a vozidly od 1 do 24 tun a velkoobjemovými soupravami do 120 cbm. Intrastat vývozů a dovozů.

Zajištění kontejnerové dopravy. Pronájem kontejnerů, odvoz suti a odpadu. Dovoz stavebních materiálů a dřeva.

Stavební firma. Práce: - elektroinstalační, elektromontážní - stavební - zemní (výkopy, základy, hrubé stavby, rodinné domy) - rekonstrukce a opravy bytových a nebytových prostor - zateplování budov - instalaterské a topenářské práce - odvoz odpadu.

Nabídka služeb autodopravy.

Od roku 1999 Vám nabízíme naše služby v oblasti stavebnictví, lešení a autodopravy. Nabízíme komplexní řešení Vašich požadavků. Vyzkoušejte nás a přesvěčte se o naší kvalitě.

Nabídka kompletních zemních prací, demolicí, odvozu suti a odpadu.

Přepravy těžkých a nadměrných nákladů, doprovody, povolení. Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava včetně částečných přikládek a skladování.

Činnost: - námořní přepravy (kusové/celokontejnerové) - letecké přepravy - nadrozměrné a speciální přepravy - mezinárodní zasilatelství - provoz skladu.

Firma Autodoprava Bydžovský se od svého vzniku v roce 1992 zabývá veškerými dopravními službami, pro soukromé osoby i pro malé a velké firmy. Autodoprava: - přeprava zboží - dovoz materiálu - sutě - odpady - dovoz písku.