SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní - kamionová: -17 navěsových souprav nad 12 tun, 4x vozidlo typu lowdeck -mezinárodní (zahraniční) - specializace na Španělsko, Portugalsko, Francie a Itálie.

Autodoprava do 3, 5t Velkoobchod, prodej: -oleje - maziva

Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní vnitrostátní (tuzemská): -pro podnikatele i soukromé osoby -automobily: -AVIA sklopná -třístranný sklápěč. Dovoz, rozvoz, převoz: -sypký stavební materiál (štěrk, písek, drť, makadam a jiné druhy) -uhlí -beton -dřevo -zemina -lešení.

Půjčovna motorových lodí a hausbótů: - Baťův kanál a řeka Morava - dovolená na obytné lodi - výletní loď Morava - plavby na objednávku, školní výlety, skupinové plavby - svatba na lodi - hausbóty Holandsko - plavba po kanálech - firemní večírky, oslavy na lodi nebo hausbótu - cyklisté mohou vzít kola na palubu - 60 míst v lodi.

Taxislužba: - 2 vozidla VW Passat, Ford Mondeo 4 místné - nonstop služba - cena 21kč/km - vzdálenostní slevy.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní (tuzemská) - mezinárodní (zahraniční).

Doprava, autodoprava: - kamionová - vnitrostátní, mezinárodní - vytěžování.

Nákladní doprava: - mezinárodní a vnitrostátní - denní rozvozy zboží po celé ČR a EU - stěhovaní - osobní doprava - spedice.

Doprava, autodoprava, spedice: - expresní doprava - nákladní doprava - vnitrostátní, mezinárodní - přeprava nákladů všech rozměrů a druhů - celovozové zásilky, ADR

Provádíme stavební práce v oblasti dopravního značení. Prodej materiálů pro vodorovné a svislé dopravní značení. Služby: -autodoprava, zemní práce -výstavba a údržba komunikací -dopravní značení. Sídlo společnosti: Samostatnost 1181 76901 Holešov

Autodoprava: - vnitrostátní - nákladní.

Autopůjčovna, půjčovna automobilů: - krátkodobý a dlouhodobý pronájem vozidel všech kategorií Vozový park. Maloobchod, prodej: - autodíly, náhradní díly na vozidla - motodíly - karosářské díly a výfuky - motorové oleje a maziva - autokosmetika a chemie - autodoplňky. Přeprava: -osobní - limuzínami Audi A8. Odtahová ...

Autodoprava: - kamiónová mezinárodní autodoprava - zasilatelství - nadměrné náklady - speciální náklady.

Oprava: - zdvihací zařízení - stroje. Stěhování: - stroje a zařízení. Elektroinstalační práce. Technické prohlídky strojů. Výroba: - náhradní díly. Zámečnické práce.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní mezinárodní (zahraniční), specializace Itálie - spediční služby, spedice.

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava: -návěsová vozidla DAF, LIAZ, soupravy do celkové hmotnosti 25 tun a 8 tun -expresní dodávky malých zásilek do zahraničí vozem Volkswagen VENTO.

JaNex Neradil Jaromír Valašské Meziříčí Restaurace: Restaurace Bavorský dvůr - provozní doba Po–So 10.00–23.00, Ne 10.00–21.00 - stravování, denní menu teplá jídla po celý den (Po–So 10.00–20.00, Ne 10.00–14.00) - možnost pořádání společenských, podnikových a rodinných akcí v našem loveckém salónku (kapacita ...

Autodoprava, doprava, přeprava: - mezinárodní kamionová - v rámci EU

Doprava nákladními vozy tuzemská i zahraniční EU.

Autodoprava, doprava, přeprava zboží nad 9, 5 tuny. Valník s plachtou.

Autodoprava, doprava, přeprava, transport: -nákladní silniční vnitrostátní a mezinárodní, tuzemská, zahraniční, kamiónová: - sklápěče, valníky, podvalníky.