SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Mezinárodní autodoprava, spedice a expresní přeprava zásilek.

Půjčovna stavebních strojů. Výkopové práce a terénní úpravy vlastními stroji. Kontejnerová doprava - pronájem kontejneru.

BOHEMIA transport cz s.r.o. patří mezi největší poskytovatele komplexních dopravních služeb, zejména pak v oblasti speciálních a nadrozměrných přeprav. Společnost byla založena již v roce 1995 a do dnešních dnů zůstává plně v rukou původních majitelů. Stěžejními službami, které poskytujeme našim zákazníkům, jsou mezinárodní a vnitrostátní ...

Autodoprava. Nákladní doprava.

Ostraha majetku, osob. Správa a údržba budov. Zednické, sádrokartonářské práce. Výkopové práce. Taxi služba - 775412775

Kontejnerová doprava. Provádíme dovoz sypkých materiálů - písek, štěrk, zemina. Odvoz stavební suti včetně uložení na skládku. Zemní práce. Přistavení kontejnerů.

Zemědělské družstvo. Prodej: -nezpracované zemědělské výrobky. Pronájem: -zemědělské stroje, zařízení. Maloobchod, prodej: -potraviny Doprava: -vnitrostátní nákladní LIAZ.

Autodoprava -MKD - kamionová doprava chladírenskými vozy: -mezinárodní - Španělsko -spedice -vytěžování vozidel -autoservis, pneuservis -mobilní servis -skladování zboží -překládání nákladů.

Letecká doprava - přeprava osob. Opravy a prohlídky: - letadla. Prodej : - letecké díly a přístroje.

Kovovýroba. Stavební zámečnictví. Práce: -zámečnické. Výroba: -zámečnická -veškeré stavební zámečnické práce vč. montáže -brány, branky, zábradlí -kovových prvků pro školy -drobná zámečnická: -zámky, kování, regály, ploty, mříže, dveře, skleníky, zimní zahrady, kovové konstrukce -reklamní stojany Sídlo: ...

Autodoprava na míru - doprava stavebních materiálů. Zemní, výkopové práce. Odvoz odpadu.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební a zdící materiály - komínový systém SCHIEDEL - tepelné izolace, hydroizalace - betonářská ocel - hutní materiály - kanalizační roury - betonové výrobky, dlažby - sypké materiály. Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní vnitrostátní.

Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností. Pro zákazníky z regionu Zlínský kraj je celoročně otevřen prodejní sklad, kde je k prodeji písek, kamenivo, posypová sůl, mulčovací kůra, substráty, zemina i další materiál. Prodejní sklad se nachází v areálu firmy, na adrese Kroměříž - Kotojedy 56. SÚS Kroměřížska je především ...

Expresní dodávka zboží do 1500 kg v rámci ČR a po státech EU.

Přeprava osob a věcí. Taxislužba .

Stěhovací servis. Stěhování, vyklízení: - domů - firem. - nebytových prostor - garáží, skladů Likvidace pozůstalostí. Profesionální přístup při balení, manipulaci a stěhováni. Úklidové služby.

Nosným programem firmy je stěhování a převoz obráběcích strojů a zařízení, jejich ustavení, vyvážení a zprovoznění. Opravy pracovních strojů a zařízení. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Servisní a montážní služby v gumárenském a plastikářském průmyslu Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava.

Logistika. Služby: - doručení zásilek - domů, do výdejen balíků.

Výroba, prodej: - štípané palivové dřevo do krbu, krbových kamen, kotle - polena, řezivo, pilařské odkory. Nákladní autodoprava, přeprava dřeva k zákazníkovi domů. Kontejnerová doprava s hydraulickou rukou - doprava sypkých materiálů, suti a stavebních odpadů. Manipulační práce s hydraulickou rukou. Sídlo: - Hluk, Pod Sádkama 1552.

Regionální stavebniny. Prodej štěrků, písků a kameniva s dopravou od 100 kg do 26 tun. Stavební materiál, ztracené bednění, studniční skruže, beton, izolace, SDK, cement, lepidla, stavební chemie, nářadí, a další. Provádíme zemní a výkopové práce, terénní úpravy, svahování i nakládku materiálů pásovým minibagrem.