Taxislužby nabízí komplexní servis transportních služeb osob, ale i předmětů. Odvoz na letiště, z nemocnice nebo z nákupního centra. K dispozici je jak vnitrostátní, tak i mezinárodní taxislužba, ale i přeprava menších balíků z jednoho místa na druhé.

Taxislužba. Drink servis. Sleva 10% pro stálé klienty.

Nákladní doprava, spedice: -vnitrostátní a mezinárodní přeprava -od hmotnosti 1kg do 24 tun -vozy Mercedes-Benz -osobní přeprava do 8 osob.

Služby: -soukromá luxusní osobní doprava

Autobusová a osobní doprava GALDA. Nabízíme Vám kompletní dopravní služby vozy o kapacitě od 1-53 osob v plné výbavě s klimatizací.Osobní vozy, mikrobusy, autobusy. Přeprava klientů dle potřeb cestovních kanceláří, leteckých společností, církevních spolků, sportovních klubů, školských úřadů, kolektivů, soukromých osob.

Taxi služby Praha a okolí: - přeprava osob - odvoz vozu. - rozvoz zásilek. - zajištění nákladní a autobusové dopravy. - nonstop dispečink - výborný stav vozidel - moderní vozový park - bezkonkurenční ceny - sms servis o stavu objednávky - spolupráce pro firmy - platby kartou. Další služby: - odvoz vozu - rozvoz ...

Naše společnost je dopravní agentura která zajišťuje pohodlnou taxi přepravu z a na letiště Praha Ruzyně. Dopravu zajišťujeme nonstop. Doprava je zajišťována nejen na letiště Praha, ale i na jiná místa v České republice. Pronájem osobních vozů, minibusů a limuzín s řidičem. Doplňující informace: Mimo letištní dopravu se specializujeme na ...

Firma se dlouhodobě specializuje na taxislužbu a přepravu osob, dále odvoz vozu.

Služební cesty : - po republice i do zahraničí - večírky - svatby - oslavy - rychlé odvozy (letiště apod.). - taxi

Taxi a osobní minibusová doprava na/z letiště Praha Ruzyně..

Zednické a stavební práce. Osobní doprava.

Taxi služba, drink servis, nákladní doprava do 3, 5 t. Non stop taxi. -dispečink 800 888 777 -airport trans 776 000 222.

Taxislužba, osobní doprava.

Autodoprava: -mezinárodní doprava -vnitrostátní doprava -expresní doprava -přeprava osob. Půjčovna automobilů: -osobní automobily -užitková vozidla.

Taxislužba: - provoz nonstop - osobní taxi - možnost připojení přívěsného vozíku - odvoz svateb zahraničními automobily. Pro podniky možnost jízd na fakturu.

Stěhování a různé přepravní služby, dodávkovou a osobní dopravu v rámci vnitrostátní a mezinárodní dopravy.

Taxislužba: - přeprava osob. Autodoprava: - stěhování, firem, bytů, zařízení rodinných domů - přeprava zásilek a kurýrní služby.

Provádíme: - expresní přeprava zásilek - přeprava osob: - správa a údržba nemovitostí - velkoobchod, maloobchod elektro.