Taxislužby nabízí komplexní servis transportních služeb osob, ale i předmětů. Odvoz na letiště, z nemocnice nebo z nákupního centra. K dispozici je jak vnitrostátní, tak i mezinárodní taxislužba, ale i přeprava menších balíků z jednoho místa na druhé.

Služby: - nákladní autodoprava (8 palet) - přeprava osob (6 osob).

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní, - mezinárodní, - 60 kamionů. Osobní přeprava. Autopůjčovna.

Činnost: - pronájm reprezentativních limuzín - dopravní služby luxusními vozy

Autoopravna - mechanické opravy dodávkových vozů Autoopravna - mechanické opravy osobních vozů Nákladní autodoprava - do 3, 5t - vnitrostátní a mezinárodní - vozy FORD Příležitostná osobní doprava - vnitrostátní a mezinárodní - vozy FORD, kapacita 8 míst

Taxislužba. Silniční motorová nákladní doprava.

Taxi přeprava osob a zásilek.

Moto - Taxi na motorkách. První moto taxi ve střední Evropě. Taxi-Moto kombinuje komfortní dopravu s rychlostí a mrštností motorek. Naše speciálně upravené taxi motorky vás provezou Prahou rychle a levně. Moto taxi Praha - první taxi na motorkách v Praze.

Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Provozujeme minibusovou přepravu vozidly VW Caravelle. Seznamka

PRG - Prague Transfers provides limo and minivans hotels and individual tours transfers from/to Vaclav Havel Airport Prague and transport in the Czech Republic and European Union. All inclusive door to door hotel transport service.

Taxi Kladno Sluníčko je levná a rychlá taxislužba s profesionálním přístupem.Taxi nonstop Kladno a okolí. Služba drink taxi, kurýrní služba, přeprava zásilek. Zajistíme odvoz vyššího počtu osob. Letištní transfer. Dětská autosedačka k dispozici.

Kontejnerová doprava - nákladní vozy DAEWOO, AVIA D90 - dovoz písek, kačírek, drtě, štěrk, ostatní stavební materiály - odvoz sutě, zeminy Osobní autodoprava - kapacita 1+8 osob - vnitrostátní - FORD TRANZIT