ATELIER KUNC architects, s.r.o.
ATELIER RENO, spol. s r.o.
Maur-Dases, s.r.o.

Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Návrhy interiéru, exteriéru. Design. Bytový designer.

Návrhy interiérů. navrhujeme interiéry s odborným a kreativním přístupem dle stylu klienta od návrhu po realizaci. Architektura, design, art. Dětské interiéry. Průmyslový design. Walldesign, autorské malby na stěny. Grafický design.

Studio Area. Návrhy interiérů. Návrhy - byty na míru - komerční interiéry - nábytkový design Projekční a architektonické služby.

Návrh interiérů a realizace staveb, rekonstrukce domů a bytů. Návrh, realizace: -kompletní interiéry. Doplňky, dekorace a vybavení interiérů. Projekty a poradenství pro soukromé a komerční účely. E-shop.

Architektura Interiéry Bytový design Rekonstrukce Poradenství

Architektonické služby, architekt, a územní plánování.

Architektonicko - projekční kancelář. Architektura, projekce. -koncepční příprava -studie, ekonomické rozvahy -veškeré stupně projektové přípravy -zajištění stanovisek dotčených orgánů státní správy a správci inženýrských sítí -vyřízení územního rozhodnutí, stavebního povolení, zadání a přípravy stavby -autorský a stavební ...

Návrhy interiérů - designový nábytek VITRA Interiérové osvětlení XAL tel.: 516 116 925

Grafigké a design studio: - grafická podpora pro architekturu, modelování, vizualizace animace - návrhářské a designérské služby v oblasti výstavnictví, nábytku a městského mobiliáře - návrhy a realizace obytných interiérů, kancelářských a obchodních prostor - realizace loftových interiérů.

Zprostředkovatelské služby. Specializovaný maloobchod. Designerská návrhová činnost. Výroba architektonických modelů. Projektování pozemních staveb.

Truhlářství, podlahářství. Grafický návrh. Zajistíme sklenářské práce, obkladačské práce, vodo instalační práce, elektrikářské práce a další činnosti spojené s vybavováním interiéru.

Návrhy a realizace interiérů: -kuchyně -obývací pokoje -kanceláře -veřejné prostory -hotely a restaurace -koupelny -dětské pokoje.

Architektonický projektový atelier a stavební firma, engineering. Návrhy, projekty: -koncepce, urbanismus -studie, návrhy exteriérů, interiérů -projekty (projekce) pro Územní rozhodnutí, Stavební povolení -prováděcí projekty -vypracování rozpočtů staveb -návrh interiérů včetně zakázkového nábytku. Inženýrská činnost: -obstarání a ...

Výroba: -nábytek -sanitární příčky -šatní skříňky a lavičky -atypický interiér -kancelářský typový nábytek -obchodní interiéry.

Firma splňuje požadavky na systém managementu jakosti dle ISO 9001:2000. Stavba roku 2003 - Nejlepší stavebně architektonický detail. Stavba roku 2009 - Cena veřejnosti. Služby: -předinvestiční příprava -urbanistické studie -komplexní projektová dokumentace -inženýrská činnost -stavební a technický dozor -studie a projekty ...

Dodáváme: - kancelářský nábytek - bytový a dětský nábytek - školní - kovový a hotelový nábytek - koberce a doplňky. Realizujeme 3D návrhy a kompletní moderní design interiérů. Zajišťujeme dopravu, montáže a opravy nábytku.

Tvorba grafických návrhů expozic včetně jejich realizace. Zajišťujeme kompletní vybavení interiéru expozic.

Stavební posouzení objektů Zaměření stavby Projektová dokumentace Energetické audity Zajištění financování (vyřízení překlenovacího úvěru a pod.)

Telekomunikační služby, informační a databázové systémy či internetové aplikace.

Architektonický ateliér. Studie, projekt, architektura, i nženýrink, dodávky na klíč, rekonstrukce, adaptace, autorský dozor, výběrová řízení na dodavatele, dokumentace skutečného stavu: -stavby pozemní, občanské, bytové, průmyslové -čerpací stanice pohonných hmot, např. ARAL, OMV -rodinné domky, vily, administrativní budovy ...

Poskytování poradenských služeb v oblasti půjček, úvěrů, spoření a pojištění.

Projekční práce -návrh výtvarného a prostorového řešení expozic a interiérů -vizualizace architektonických návrhů -animace -grafické návrhy -projektová dokumentace, technické řešení návrhů. Realizace expozic.

Světelná reklama. Velkoplošný digitální tisk.

Architektonické návrhy staveb, architektonické a objemové studie, dokumentace pro územní a stavební řízení a dokumentace pro provedení stavby včetně autorského dozoru. Návrhy a realizace interiérů občanských a obytných budov Celkové projektové zpracování zakázky od studií až po technické řešení detailů stavebních prací, konstrukcí a ...