ATELIER KUNC architects, s.r.o.
ATELIER RENO, spol. s r.o.
Maur-Dases, s.r.o.

Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Prodej -b ambusové oblečení pro děti i dospělé. Hebké, příjemné, vhodné i pro atopiky, antibakteriální a tepelně stabilní. Látkové pleny pro děti.

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Zpracování stavebních rozpočtů, položkových výkazů výměr, soupisů prací a cenových nabídek.

Projekční kancelář: - projekce stavební - novostavby - rekonstrukce. Návrh, dodávka: - interiéry - vybavení kanceláří na klíč.

Zprostředkování pojistných produktů.

Developersk éprojekty, stavebnictví, reality, nanotechnologie a investiceme. Poskytujeme také služby bytového designéra a hypotečního poradce, zpracování projektové dokumentace, architektonických studií, vizualizací přes vyřízení stavebního povolení se zajištěním veškerých specializací a rozpočtu až po samotnou realizaci stavby.

Architektonická činnost - projekční činnost. Projektování.

Urbanismus -zahradní a krajinářská tvorba -územní systémy ekologické stability krajiny -posuzování vlivů na životní prostředí -územně-plánovací dokumentace -krajinné plány a revitalizace krajiny -územně-technické podklady -program obnovy venkova -studie proveditelnosti k ÚPD -rozvojové a případové studie -inovační a technologický ...

Projektová činnost ve výstavbě. realizace bytové domy administrativní a komerční kulturní stavby rodinné domy rekonstrukce veřejné prostory restaurace a kavárny interiéry a výstavnictví scénografie urbanismus soutěže projekty vybraná ocenění účast na výstavách

Kompletní inženýrská činnost ve stavebnictví.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 s obhajobou 2010. Generální dodavatel staveb. Projekce, inženýrská činnost: -architektonické návrhy -projekty pro stavební povolení -realizační dokumentace stavby -odborné posudky -rozpočty -vyřízení stavebního povolení (vyjadřovačky) -autorský a technický ...

Architektonická, projekční kancelář: -občanské stavby -průmyslové stavby. Zpracování rozvojových plánů, generelů, urbanistických řešení, změn územního plánu: -návrhy, studie a projektová dokumentace -design výrobních a účelových objektů -autorský a technický dozor.

Komplexní návrhy staveb a všech jejich částí včetně interiérů a jejich okolí. Řešením urbanistických zadání, jako jsou návrhy zástavby v území a úpravy center měst. Návrhy nízkoenergetických dřevostaveb.

Projektová činnost ve výstavbě. Architekt. -zpracování kompletní dokumentace staveb od urbanistického začlenění a návrhu stavby - zpracování územně plánovací dokumentace - návrhy staveb bytových, občanských - návrhy staveb pro zdravotnictví - návrhy průmyslových staveb - rekonstrukce památek a jiných budov.

Projektová činnost ve výstavbě. Architektonická kancelář.

Truhlářství, podlahářství. 3D grafické programy návrh nové kuchyně, obývací pokoj, ložnice, kanceláře. Realizace. 3D vizualizace interiérů.

Provádíme architektonické a inženýrské činnosti včetně projektování.

Architektonická a inženýrská činnost a technické poradenství.

Projekce: -průmyslové, občanské stavby, technické sítě -průzkumné a přípravné práce -geodetické zaměření stavby -zpracování architektonicko-stavební projektové dokumentace -odhady a oceňování nemovitostí.

Služby: -architektonické: -netypická bytová, interiérová architektura.

Projekční kancelář s profesí architekt, stavební inženýři, technici, kresliči: - zpracování projektů - vyřízení stanovisek dotčených orgánů, územního rozhodnutí, stavebního povolení - příprava stavby - zajištění dozoru na stavbě a kolaudačního řízení.

Architektonické ateliery. Architekti.