ATELIER RENO, spol. s r.o.
Maur-Dases, s.r.o.

Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

ATELIER KUNC architects, s.r.o. - vaše architektonické řešení
Jsme špičkové architektonické studio, které nabízí svým klientům komplexním architektonické řešení komerčních i soukromých staveb, rodinných domů a jejich interiérů, včetně realizací na klíč. Výborně zvládnutý interiér určuje kvalitu budoucího příjemného života v domě. Dům od nás bude vaším skutečným domovem. Neváhejte se na nás obrátit.
ATELIER KUNC architects, s.r.o. - vaše architektonické řešení
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Služby: -architektonická kancelář -projekční kancelář.

Komplexní servis při zpracování architektonického návrhu stavebního objektu včetně protipožárních řešení až po dodávky hliníkových systémů fasád, oken, dveří, zimních zahrad a fotovoltaických panelů zabudovaných do plášťů budov. Máme pod kontrolou proces vývoje s využitím naší technické expertízy a našich zkušeností: od prvotního dialogu se ...

Návrhy a realizace interiérů. Kalkulace stolařských zakázek a poradenství.

Realizace a návrhy interiérů - bytový design: - kuchyně - obývací pokoje - kanceláře - veřejné prostory - hotely a restaurace - koupelny - dětské pokoje. 3D vizualizace - byty, rodinné domy, prodejny, restaurace, veřejné interiéry. Výroba, prodej: - jízdní kola.

Projektová činnost ve výstavbě Architektonická kancelář, která klade důraz na individuální přístup zohledňující místo stavby a specifické požadavky klienta.

Architektonické a projekční služby se zaměřením na nízkoenergetické domy a interiéry. Provádíme fotorealistickou 3D vizualizaci individuálních i developerských projektů.

Nabízím návrhy interiérů, nábytku, přípravu pro výrobu a spolupráci s osvědčenými realizačními firmami, poradenství pro výběr hotového nábytku a prvků použitých pro zařízení interiéru, výběr materiálů, barev a doplňků. Nabízím vlastní nábytkovou řadu s originálním designem a dřevořezbami-moderní provedení s retro prvky.

Vytváříme satelitní vyhledávací systém zájmových bodů do GPS navigačních přístrojů.

Interiérový designér. Služby: - návrhy interiérů ve 3D, ve 2D - barevné řešení interiéru - redesign, restyling - návrhy atypického nábytku.

Poskytuje - služby v oblasti zásady organizace výstavby -architektonické práce - zpracování projektů zařízení staveniště Autorizovaný inženýr PRO pozemní stavby.

Inženýrská činnost ve výstavbě - ZELENÁ ÚSPORÁM Architektonický ateliér - ZELENÁ ÚSPORÁM Návrhy a projekce - stavby (obytné, sakrální, ...) - ZELENÁ ÚSPORÁM.

Inženýrská činnost - konzultace - poradenství - technický dozor staveb Projekční a architektonické řízení - občanská výstavba - kulturní památky Projekční a architektonické řízení - průmyslová výstavba - urbanistické řešení průmyslových zón a regenerace brownfieldů - architektonické návrhy průmyslových hal a rozmístěnívýrobního ...

Interiérová tvorba Inženýrská činnost Architektonické návrhy Komplexní projektová dokumentace - stavby (obytné, občanské a průmyslových, včetně přestaveb, rekonstrukcí a rekonverzí).

Návrhy, výroba, obchod, prodej: -vestavěné skříně na míru -kancelářské židle, kancelářská křesla, kuchyňské židle: -kancelářský nábytek Výroba interiérů na klíč.