Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Komplexní realitní činnost: -zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí, pozemků, chat a chalup -zprostředkování pronájmů výrobních celků, hal, bytů, domů. Maloobchod, prodej: -krmiva pro domácí a hospodářská zvířata -chovatelské potřeby

Služby: -realitní kancelář -veškerá realitní činnost včetně pozemků, lesů, orné půdy, rodinných domů, chalup, průmyslových objektů, zemědělských usedlostí -působnost na okrese Tábor do 40km od Tábora.

Realitní kancelář. Služby: -nákup, prodej nemovitostí -zprostředkování pronájmů -zpracování smluv.

zprostředkovatelská činnost při nákupu a následném prodeji nemovitostí, bytů a pozemků. Pomoc pro financování nákupů a oddlužení při zástavách.

Služby: -zprostředkování koupě, prodeje a pronájmu nemovitostí -zajišťování veřejných dražeb -vyhotovení kupních smluv včetně převodu v Katastru nemovitostí -developerská činnost -realitní poradenství -právní servis.

Služby: -průzkum trhu -marketingové studie -realitní a zprostředkovatelské.

Nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti. Služby: -poradenská, investorská, inženýrská činnost -zpracování znaleckých posukdů a tržních cen.

Služby: -realitní kancelář -odhady a znalecké posudky nemovitostí.

Služby: -realitní kancelář -rodinné domy, chalupy, usedlosti, byty.

Realitní kancelář: -kompletní služby spojené s prodejem, koupí, pronájmem nemovitostí -zpracování znaleckých posudků -zajištění potřebné dokumentace k převodu nemovitostí -geometrické zaměření pozemků -oceňování nemovitostí -kupní, nájemní a jiné smlouvy.

Finanční poradenství Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - chalupy - chaty - pozemky Prodej a pronájem - nebytové prostory

Realitní činnost - nákup a prodej realit Kompletní stavební firma

Sprostředkovávání - prodej, nákup, pronájem nemovitostí Sprostředkovávání - prodej, nákup, pronájem nemovitostí

Prodej a pronájem - byty - domy - chaty - chalupy - pozemky Prodej a pronájem - komerční prostory

Prodej a pronájem - byty Správa - nemovitosti Ubytovna JITŘENKA - kapacita 90 lůžek - 36 dvou a třílůžkových pokojů - sociální zařízení společné pro dva pokoje

Pronájem - bytové prostory Pronájem - nebytové prostory

Realitní kancelář Realitní kancelář

Nákup a pronájem - nemovitosti k provozování zemědělské výroby Nákup a pronájem - zemědělské stroje