Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní kancelář: - prodej, koupě, pronájem a výměna bytů všech forem vlastnictví - prodej a převody nemovitostí - rodinných domů, činžovních domů, pozemků, stavebních parcel a dalších pozemků - podej a převody spoluvlastnických podílu na nemovitostech.

RE/MAX Profil, realitní kancelář - prodej nemovitostí.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Ubytovací služby -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Povrchové úpravy a svařování ...

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Služby - developerská činnost - realitní činnost - stavební činnost.

Realitní kancelář RK CESTA s.r.o. nabízí komplexní realitní servis při koupi, prodeji a pronájmu nemovitostí. Specializujeme se na prodej hradů, zámků a vodních elektráren. Naše kancelář sídlí v Písku, působíme v rámci Jihočeského kraje. Realitní kancelář, prodej, pronájem: - nemovitosti - domy, byty, vily - hrady - zámky - vodní ...

Služby: - realitní kancelář - oceňování nemovitost

Aldo Reality - realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitstí. Sídlo - adresa: Rudolfovská tř. 1986/21, 370 01, České Budějovice.

CB Klíč, realitní kancelář - prodej nemovitostí - finanční poradenství.

Realitní kancelář: -odhady nemovitostí -znalecké posudky -zajištění zprostředkovatelských služeb v oblasti nákupu a prodeje realit.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poskytování technických služeb -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a ...

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy - byty - pozemky - rekreační objekty - chaty, chalupy - komerční nemovitosti. Znalecké posudky, odhady nemovitostí a zápis do katastru nemovitostí.

Realitní činnost - prodej bytů, domů, komerčních prostor a pozemků.

Realitní činnost - prodej rodinných domů, bytů a komerčních prostor - pronájem nemovitostí.

Realitní služby pro firmu STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN. Zprostředkování - prodej nemovitostí: - novostavby - rodinné domy - byty. Správa a údržba nemovitostí: - vlastní činžovní dům.

Společnost Telura a.s. se zabývá poskytováním realitní činnosti, správy a údržby nemovitostí. Společnost vlastní administrativní dům Riegrova 51, kde pronajímá nebytové prostory, zajišťuje správu a údržbu.