Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní a komerčně právní kancelář.

Realitní kancelář. Služby: - pronájem nemovitostí. - koupě nemovitostí. - prodej nemovitostí. - odhad nemovitosí.

Realitní kancelář. Koupě, prodej, pronájem, nájem: -nemovitosti rodinné domy, chaty, chalupy -pozemky -byty v osobním, družstevním vlastnictví -komerční objekty. Komplexní právní servis. Zajištění: -odhady, geometrické plány, úvěry, půjčky -vypracování daňových přiznání (daň z převodu nemovitostí). Finanční a majetkové ...

Nabídka pronájmu budov a zařízení. Realitní činnost.

Realitní kancelář se specializuje na Berounsko a Prahu Západ již 17 let. Zajišťujeme prodej a pronájem bytů, rodinných domů, pozemků, kanceláří a skladů. Realitní služby včetně zajištění kompletního právního servisu, hypoték, správa nemovitostí.

Realitní kancelář. Zajištění: -práce: -truhlářské -tesařské -klempířské -pokrývačské -elektroinstalační -prodej: -stavební řezivo -rekonstrukce rodinných domků -projektová dokumentace -znalecké posudky.

Nákup, prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Realitní stavební a obchodní kancelář

Realitní kancelář. Zprostředkování prodeje nemovitostí.

Realitní kancelář. Zprostředkování prodej, koupě, pronájem: -pozemky. -byty. -rodinné domy. -chaty. -nebytové prostory.

Vašák&Partneři - Postavit dům za 1 milion korun - Utopie či skutečnost? Chcete na své parcele stavět rodinný dům? Hledáte nejlepší ceny projektů stavby na klíč, ale ne za cenu ošizené kvality? Jste na správném místě!

Realitní kancelář: -komplexní služby na trhu nemovitostí -právní služby.

Realitní kancelář: - komplexní služby prodeje a koupě nemovitostí - aukce realit a movitých věcí - zajištění právních služeb v souvislosti s nemovitostmi.