Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní kancelář. Služby: - realitní - projekční.

Nákup a prodej: -nemovitosti. Služby: -znalecké odhady, posudky -právní servis -možnost poskytnutí zálohy -konzultace s klienty zdarma -doprava zdarma.

Realitní kancelář. Odhadce majetku. Oceňování nemovitostí a podniků. Zprostředkování: -prodej, převod a darování nemovitosti -znalecké posudky -sepsání smlouvy a vklad do katastru -hypoteční úvěry.

Realitní, obstaravatelská a účetní kancelář. Služby: -kompletní realitní a právní servis -nemovitosti, bytové i nebytové prostory

Služby: -realitní kancelář -zprostředkování prodeje -koupě a pronájem bytů, domů, kanceláří -architektura - návrhy interiérů -poradenská činnost. Kanceláře:Praha, Benešov, České Budějovice, Tábor.

Nemovitosti: -odhady -zprostředkování nákup, prodej.

Kompletní realitní služby, poradenství v oblasti hypotečních úvěrů, stavebního spoření, pojištění, kapitálových úložek v oblasti Prahy a Berounska.

Realitní kancelář: -kompletní služby na trhu nemovitostí -inženýrská činnost -developerské služby.

Pronájem - kulturní centrum Taneční kurzy Organizace - plesy - koncerty - divadelní představení

Pronájem - nebytové prostory Hlídání dětí Cvičení - jóga Výuka - angličtina - němčina Kurzy - hudební škola YAMAHA

Finanční poradenství Veškeré typy úvěrů Realitní kancelář

Realitní kancelář Realitní kancelář

Realitní činnost Reklamní a propagační činnost Výstavní činnost Obchodní činnost Tisk (včetně dokončovacích prací a distribuce)

Realitní činnost - byty - domy - chaty, chalupy - pozemky

Realitní činnost - zprostředkování prodeje a pronájmu bytů, rodinných domů, pozemků, - převod členských práv a povinností družstevních bytů - zajištění sepsání smluv a advokátní servis - zajištění odhadu nemovitosti - jednání na katastrálních úřadech - zajištění hypotéky přes hypotečního poradce - zajištění ...

Realitní činnost - byty - rodinné domy - rekreační objekty - pozemky Realitní činnost - komerční objekty

Realitní činnost - byty - rodinné domy - rekreační objekty - pozemky Realitní činnost - komerční objekty

Odhady nemovitostí Prodej a pronájem - byty - domy - pozemky - chaty - chalupy Prodej a pronájem - komerční prostory - zemědělské objekty Poskytování - poradenství v oblasti realit

Prodej - půdní byty Inženýrská činnost Projekce - rodinné domy Výstavba - rodinné domy - komerční objekty