Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
-Realitní činnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

WORLDFACE je mladá moderní společnost zabývající se zastupováním obchodních společností, zprostředkovatelskými řešeními a sbližováním nabídky s poptávkou v oborech Grafický design, ICT (Informační a komunikační technologie) a Reality (nemovitosti, pozemky).

Oceňování nemovitostí. Prodej a pronájem: - bytové a nebytové prostory.

Komplexní úklidový servis. Zprostředkování obchodu a služeb. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Truhlářství.

Služby: - pronájem vlastní nemovitosti - multifunkční objekt - komplex budov (bydlení, skladové, výrobní, administrativní, ubytovávací využití).

Developerská a realitní činnost. Kancelář: Podolská č. 50 147 01, Praha 4

Hodinový manžel, služby: - zámečnické a údržbářské práce - drobné opravy a údržbu bytů, domků nebo kanceláří - pokládka plovoucích podlah, koberců - zednické a sádrokartonářské práce....a další

Realitní kancelář: - prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí.

Dovoz: - flexibilní ekologické stavební materiály

Realitní kancelář. Kontaktní místo: Ječná 529/29, Praha 2

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Velkoobchod

Činnost: - pronájem nemovitostí - technická správa nemovitostí - developerská činnost.

Realitní služby: - developerská a investiční činnost v oblasti rezidenčních a komerčních nemovitostí - nákup a prodej bytových a nebytových prostor.

Pronájem a správa nemovitostí -pronájm bytů, nebytových prostor - správa nemovitostí.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí - veškerý právní servis při prodeji a koupi nemovitostí.

Služby: - zednické práce - obkladačské práce - malířské práce - sádrokartonářské práce - kompletní realizace interiéru - nábyteku na míru - montáž kuchyňských linek a nábytku - údržba zeleně, stříhání keřů, kácení stromů - správa a údržba nemovitostí - nonstop havarijní služba – topení, voda, plyn, kanalizace - vyklízení a úklid ...

Nemovitosti: - prodej - koupě - pronájem - byty, domy, pozemky, nebytové prostory