Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Zprostředkování - prodej, pronájem: -nemovitosti. Realitní kancelář RE/MAX Extra: -Uherský Brod, Bří Lužů 131 tel.: 733785750.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Realitní kancelář: -prodej a výměna bytů -pronájem -výkupy -rodinné domy -pozemky -objekty. Financování koupě nemovitostí.

Nabízíme realitní činnost související se zprostředkováním prodeje, pronájmu či koupě nemovitostí včetně poradenské činnosti v oblasti realit. Zajišťujeme kompletní právní servis, financování, správu nemovitostí. Individuální přístup ke klientům. Prodej: -bytů, domů -komerčních objektů -rekreačních objektů -pozemků. Pronájem: -bytů, ...

Realitní činnost. Poradenská činnost v oblasti požární ochrany. Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím

Realitní kancelář. Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem, výměna: -rodinné domy -byty v osobním vlastnictví a družstevní -rekreační objekty -nebytové prostory -garáže a pozemky. Zajištění, vypracování: -znalecké posudky ceny nemovitostí pro účely: -převody (prodej, darování) -pozůstalostní řízení -tržní ...

Realitní kancelář, realitní makléři. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti: -rodinný dům, byt, chata, pozemek, garáž -komerční nemovitosti.

Výstavba: -obchodní a zábavní centrum ZLATÉ JABLKO. Provádění staveb průmyslovým způsobem. Služby: -projektová činnost ve výstavbě -inženýrská činnost ve výstavbě -zprostředkovatelská činnost v oblasti výstavby -obstaravatelská činnost v oblasti výstavby. Pronájem nebytových a bytových prostor.

Realitní kancelář. Zprostředkování, nákup, prodej, pronájem: - nemovitostí - rodinné domy, byty - stavební pozemky, parcely.

Realitní kancelář. Zprostředkování, nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti - rodinné domy, byty - stavební pozemky, parcely.

Služby: - správa spoluvlastnických domů a nemovitostí - zpracování, vedení účetnictví - daňové poradenství.

Realitní kancelář - prodej, pronájem zprostředkování nemovitostí

Správa a údržba nemovitostí. Služby: -úklidové práce v ordinacích, firmách, v domácnostech -čištění koberců, potahových materiálů, matrací, dětských kočárků, sedacích souprav -speciální číštění kožených sedacích souprav - oživení, impregnace -mytí oken rámů a žaluzií (vertikální, horizontální) -odstranění vodního kamene a rzi z ...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde ...

Realitní kancelář: - prodej bytů, domů, pozemků - pronájem nemovitostí.

-Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby -Překladatelská a tlumočnická činnost -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a ...

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření -hypotéky -poradenské -zprostředkovatelské.

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření s LIŠKOU -poradenské -zprostředkovatelské.

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření s LIŠKOU -poradenské -zprostředkovatelské.

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření s LIŠKOU -poradenské -zprostředkovatelské.

Ubytovací služby. Ubytovna s celoročním ubytováním v pokojích nebo apartmánu: - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky - apartmán pro 4 osoby obsahuje 2 přistýlky, možnost obsadit dva další dvoulůžkové pokoje u apartmánu a zvýšit kapacitu na 10 osob. Hostinská činnost: - restaurace, jídelna: - denní obědové ...

Pronájem, správa: -nebytové prostory. Poradenství: -organizační -ekonomické. Služby: -vymáhání pohledávek.

Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, nákup. - pozemků, stavební pozemky. Právní servis. Poradenství pro veškeré převody nemovitostí.