Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Činnost: - hodinový manžel - opravy v domácnosti.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Předmětem podnikání bezpečnostní agentury SIPADAN a.s. jsou bezpečnostní služby, úklidové práce, ochrana osob a majetku či správa nemovitostí a budov po celé ČR.

- Zprostředkování obchodu a služeb - Náhradní díly pro zemní a drtící stroje

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

-Velkoobchod -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Výroba výrobků zpracovatelského průmyslu

Stavební firma. Provádíme veškeré stavební práce po celém Libereckém kraji a jeho okolí. Stavby a výstavby: -rodinné domy -roubené domy -dřevostavby -terasy a balkony z exotického dřeva Střechy: -realizace a rekonstrukce střech -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce Fasády: -rekonstrukce, zateplování a opravy ...

Služby: -chemický peeling -regenereční péče -lymfodrenáže

Služby pro domácnost: -malování pokojů -údržba -drobné opravy

Správa a údržba nemovitostí, úklidové služby.

Balíci služby a kompletace, logistika a skladování, správa a údržba budov, elektromontážní práce, zámečnícka výroba, minipivovar Všerad.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Služby: - bezpečnostní služby - ostraha majetku - organizační služby - patrolovací služby - kontrola nemocenských - úklidové práce - čištění - údržba venkovních a zelených ploch - správa objektů - prodej pracovních oděvů.

Zabýváme se komplexní správou domů a nemovitostí, vedením účetnictví, zajišťováním oprav, údržby pro fyzické či právnické osoby. Nabízíme zajištění chodu bytového i nebytového prostoru domu, úklidové práce, údržbu zeleně v okolí nemovitosti a odklízení sněhu. Poradíme s právní bytovou problematikou.

Finanční a bankovní služby, bankovnictví. Pojištění, pojišťovnictví.

Půjčovna a pronájem pracovních plošin. Stavební činnost: - montáž nízkoenergetických RD - kompletace střech - údržba a opravy průmyslových objektů - tesařské, klempířské práce. Zateplování budov

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření -hypotéky -poradenské -zprostředkovatelské.

Komplexní úklidový servis. Zprostředkování obchodu a služeb. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Truhlářství.

Správa nemovitostí. Pronájem bytových i nebytových prostor.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Správa nemovitostí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy - byty - pozemky - nebytové prostory - ostatní nemovitosti Zprostředkování: - pojištění nemovitosti - znalecké posudky.