Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Zámečnictví, zakázková kovovýroba. Výroba, prodej, e-shop - vrata, ploty, brány.

Služby - pronájem nemovitostí - vedení účetnictví - ekonomické poradenství. Lesák rekreační středisko - ubytování v apartmánech - adresa: Na Hejtmanské hrázi 244, 378 04 Chlum u Třeboně - tel. 384 797 325.

Prodej, e-shop - ložiska - nářadí - čističe, odmašťovače. Služby - dovoz ložisek.

Vývoj, dodávka, montáž, servis - ventilátory - měřící technika - elektronické a mechatronické komponenty - elektronika pro letectví.

E-shop - koření, směsi koření - grily, grilovací náčiní - kuchyňské potřeby.

E-shop - odšťavňovače - destilační přístroje pro úpravy vody - lisy na výrobu oleje.

Služby: - výpočty, měření a návrhy osvětlení - dodávky osvětlení ( řešení pro průmyslové haly, výrobní haly, sklady, prodejny, autosalony, parkovací domy, kanceláře) - školení a kurzy programu DIALUX / EVO pro výpočty osvětlení

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Výroba, prodej: - jídelní lavice - židle, stoly - ložnice - kuchyně - vestavné skříně. Realizace interiérů.

Dodávka, prodej, servis - stroje a příslušenství pro svařování plastů Herz GMBH - ruční přístroje značek Herz, Bak, Dohle a další.

Služby - developerská činnost - realitní činnost - stavební činnost.

Dodávka, montáž - fotovoltaické elektrárny - tepelná čerpadla - LED osvětlení - zabezpečovací systémy. Činnost - elektroinstalace.

Truhlářství, výroba: - postele - skříně - kuchyně - kancelářský nábytek - dveře, okna

Prodej, servis - svařovací technika - nářadí - brusivo - ochranné pomůcky.

E-shop - stavebniny, stavební materiál - izolace - sádrokartony - stavební chemie - betonové výrobky - cihly - střešní krytiny - obklady, dlažba - dveře, zárubně.

Prodej: - zdící malty - sanační omítky - vápenné omítky - trasvápenné sanační omítky - vápenná pojiva, nátěry

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - vestavné skříně - schodiště

Slevový portál, e-shop: - kuchyňské potřeby - autodoplňky - hračky - zahradní potřeby - bytové doplňky

Návrh, realizace, údržba: - zahrada, zahrady, zahrad

Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - dětské pokoje

Prodej, e-shop: - zemědělské a chovatelské potřeby - lesnické a zahradnické potřeby - technologie na zpracování mléka, masa a ovoce Prodejny: - Telč, Brno, Plzeň

Stavební firma Zbyněk Pícha provádí veškeré stavební práce. Zabezpečíme stavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a koupelen, půdní vestavby, zateplení fasád, obkladačské práce i pokládku zámkové dlažby. Sídlíme ve městě Trhové Sviny, okres České Budějovice. Stavební firma, stavební práce: - výstavba rodinných domů - půdní vestavby ...

Prodej stavebnin. Eshop stavebnin. Fasádní systémy.

Stavební činnost - výstavby rodinných či bytových domů - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader - jádrové a sanační omítky - obklady, dlažba - sádrokartonářské práce.