Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...

Truhlářské práce Zakázková výroba - interiéry Podlahářské práce

Velkoobchod, prodej: -komponenty pro výrobu dřevěných a plastových oken, vchodových dveří a vnitřních dveří -celoobvodové kování -termoizolační výplně -vodou ředitelné barvy na dřevo -lepidla -těsnící profily -okapnicové profily -zámky na vchodové dveře -závěsy na okna a dveře -závěsy na vchodové dveře -klikové soupravy a ...

Vyroba, prodej, servis: -vodárenské a plynárenské armatury -Šoupátka, hydranty, fitinky, zpětné klapky, příruby, trubní tvarovky, vodovodní přípojky, poklopy -zavzdušňovací a odvzdušňovací ventily

Prodej: -asfaltové střešní šindele -modifikované a oxydované asfaltové pásy. Služby: -montáže všech druhů střešních krytin -střechy -tesařské práce -klempířské práce Pz, CU, TiZn, Lindab -pokrývačské práce -opravy a rekonstrukce střech, nátěry -izolace spodních staveb -dřevoštěpkové desky OSB směrově orientované, ...

Prodej: -potřeby pro kutily -domácí potřeby -zahradnické potřeby.by -vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

Maloobchod,prodej: -okna dřevěná,plastová -plastová eurookna a dveře -dveře vstupní a interiérové -garážová vrata a vratové systémy -pohony -plotová pole -vstupní brány.

Prodej, montáž, servis: -garážová vrata -sekční, rolovací s elektrickým pohonem -výklopná vrata -okna, dveře -dřevo, plast -venkovní rolety -horizontální, vertikální žaluzie -sítě proti hmyzu -interiérové rolety -parapety venkovní, vnitřní -markýzy.

Dodávka - bytový textil Prodej - pánská móda Prodej - metráž Prodej - šicí stroje.

Služby, řemeslo: -zámečnické práce -oprava strojních součástí -prodej hutního materiálu včetně dělení -střihání plechu -řezání materiálu plazmou Zakázková výroba: -brány -schodiště -zábradlí.

Služby: -zakázková a zámečnická výroba -výroba ocelových konstrukcí, přístřešků, mříží, dřevoocelových konstrukcí, vrat, schodišť a plotů.

Prodej: -okna dřevěná, plastová, střešní -garážová vrata -dveře dřevěné, plastové -interierové, vchodové -střešní doplňky a střechy -fólie COROTOP. Služby: -výplně stavebních otvorů -okna, dveře -zaměření, montáž -vlastní doprava -dřevovýroba Prodej: -prodej a pokládka podlah. Výroba: -lepené hranoly pro výrobce ...

Služby: -architektura zahrad -zakládání, údržba zahrad -kácení strom -zahradní jezírka -prodej okrasných dřevin, trvalek.

Truhlářství: -zakázkové trhlářské práce a montáže -kancelářský nábytek -tesařské práce -střechy -obklady dřevem -kuchyně -montáž dřevěných podlah a palubek.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště. -zahradní nábytek.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, č erpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště -zahradní nábytek.

Nabízíme: PVC, Marmoleum, koberce, vinylové, korkové, antistatické, plovoucí podlahy, stěrkové hmoty včetně dodání, montáže a odborného poradenství

Velkoobchod, prodej: -schody, parapety, krajnice z teraca a vymývaného betonu -teracová dlažba, podlahy z litého teraca, obklady bazénů -žulové obklady schodů, žulové dlažby venkovní i vnitřní -betonová dlažba -zámková, vymývaná, tlačená -plotové tvárnice, obrubníky, krajníky, palisády, žlabovky, opěrné zdi -květináče, vázy, odpadové ...

Technický servis pro kulturní, sportovní a společenské akce. Pronájem mobilního oplocení, mobilních zábran, nášlapných bariér, mobilních toalet, elektrocentrál, párty stanů, odpadkových kontejnerů, mycích žlabů.

Služby: -inženýrské sítě -tepelná čerpadla -solární systémy -ústřední vytápění -plynofikace -sanita -krbové systémy -centrální vysavače.

Služby: -renovace dveří a zárubní v interiéru -renovace kuchyní, vestavných skříní -potahování plastovou folii -broušení -schody nové a renovace.

Technologické montáže. Dodávka a montáž: -nádrže -potrubní rozvody -jeřábové drážky. Zámečnické práce: -stavební konstrukce -zásobníky. Kompletace výrobních linek. Žárové zinkování.