Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Architektonické návrhy, studie a projekty všech druhů staveb: -bytové domy, občanská výstavba, průmyslové stavby -novostavby a rekonstrukce -pozemkové úpravy -rekonstrukce a zateplování všech druhů budov -inženýrská činnost, statické posudky -tepelně-technické výpočty, energetická náročnost budov.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -bytový nábytek -kancelářský nábytek -bytový textil -ložní prádlo -postele -matrace, rošty.

Služby: - návrhy a projektování staveb - zakládání staveb - dřevostavby - zděné stavby - stavební poradenství

Výroba, prodej: -ploty -pletiva -sloupky -branky, brány -oplocení rodinných domů, průmyslových objektů, sportovních areálů -bezpečnostní oplocení.

Velkoobchod, maloobchod, výroba, dodávka, montáž: - truhlářské stavební prvky - dveře, madla, parapety, obklady, desky - výroba kuchyně, vestavěné skříně.

Služby: -výroba a rozvod tepla -správa a údržba nemovitostí -opravy motorových vozidel -silniční nákladní doprava -vodoinstalatérské práce -topenářské práce -zámečnictví. Montáž, opravy, údržba a revize: -vyhrazené elektrické zařízení. Specializovaný maloobchod v oboru sanita: -smluvní prodejce NOVA SERVIS ZNOJMO -pákové ...

Prodej: -centrální vysavače Husky -železářského zboží -kuchyňské a domácí potřeby -nářadí a nástroje.

Dodávka, montáž, poradeství: - elektrické podlahové vytápění - topení - přímotopné konvektory - doplňky.

Montáž, prodej a opravy: - hliníkové horizontální a vertikální žaluzie - protihmyzové sítě - předokenní rolety - čalounění dveří koženkou - těsnění do oken a dveří - shrnovací dveře.

Výroba, prodej: - kachle - kachlová kamna a sporáky - repliky historických kamen - krby, krbové vložky - přenosná kamna - včetně projektu. Prodej: - krbová kamna - potřeby pro kamnáře. Sklad: Radětice 45, 391 65 Bechyně po-pá 8-11:30 a12:30-14.

Centrum zabezpečovací techniky. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zámky dveřní -zámky bezpečnostní -zámkové systémy -systémy generálního klíče -trezorové zámky -zámky speciální -zámkové vložky -bezpečnostní dveře -trezorové dveře -kovové dveře -prosklené dveře -dveřní vstupy panelových domů -bezpečnostní dveře ...

Prodej, výroba, projekce, montáže, vzduchotechniky: -zastoupení DCE TORIT-DONALDSON Dust Collection Group -odsávací systémy pro termické dělení, svařování, žárový nástřik, tryskání, broušení, pokovování, obrábění -dodávky vzduchotechniky pro průmysl -strojírenský, keramický, sklářský, papírenský, gumárenský, metalurgický -filtry a ...

Služby: -zprostředkování stavebních a bytových úprav -zajištění kompletního servisu s převodem, prodejem, koupí, výměnou nebo pronájmem nemovitosti. Poradenství: -stavební spoření -úvěry a překlenovací úvěry -kompletní právní a realitní servis -znalecké posudky.

Truhlářské práce. EUROOKNA: -materiál -třívrstvé lepené hranoly bez podélného napojení A1, nebo napojované B1 -smrkové, borové, dubové, meranti -izolační dvojsklo FLOAT 4-16-4 s koeficientem kW 1, 1-2, 8 -mřížky ve skle, mřížky nalepovací, mřížky odklápěcí -celoobvodové kování Sigenia otevíravé a sklopné s ...

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - topenářské trubky - černé, pozinkované, ocelové a měděné plechy - uzavřené profily - ocelové profily I, U, L - plotové pletivo. Služby: - jeřábnické práce - zámečnické práce. Výroba: - zařízení pro koně - zařízení pro tělesně postižené.

Výroba, prodej: -nábytek -ložnice -postele -skříně -obývací stěny -jídelny -sedací soupravy -nábytek z masivu.

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika a klimatizace -odvětrání kotelen -měření a regulace -odsávání výfukových plynů z autoprovozů a garáží -topení, voda, plyn -zdravotechnická instalace -kuchyňská technologie -bazénová technologie, klimatizace bazénů -izolace tepelné, zvukové, protipožární -povrchové úpravy ocelových ...

Podlahářství. Nabízím PVC, marmolea, koberce, vinylové podlahy, antistatické a plovoucí podlahy, stěrkové hmoty, OSB desky, včetně dodání a montáže.

Dodávka, montáž: - dřevěná okna, dveře - plastová okna, dveře.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče -vysavače, lednice, pračky, televize, videa, mobilní telefony -hračky, nerez nádobí, drobné kuchyňské zboží. Služby: -fotosběrna.

Výroba: -kovové konstrukce, kotle, tělesa a kontejnery. Montáž, opravy a údržba elektrických zařízení, regulační techniky a výroba elektrokotlů.

Služby-řemeslo: -výroba a montáž EURO oken -dveře vchodové. Prodej a montáž: -venkovní a vnitřní parapety -venkovní plastové, hliníkové nebo dřevěné rolety -vnitřní žaluzie -EURO okna, dveře.

Prodej nábytku: -sedací soupravy -pohovky, křesla, taburetky -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -jídelny -kuchyně -předsíňové stěny.

Služby: -čerpadla - filtry, úprava vody, tlak. nádoby, těsnění, potrubí, hadice, vodováhy -poradenství.