Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Jakub Šmerda se zaměřuje na tepelná čerpadla, chlazení, klimatizace a rekuperace.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001 Velkoobchod, prodej a rozvoz spojovacích materiálů: - turbo šrouby (okenní šrouby TURBO-TEC) - stavební vruty RAPI-TEC - vruty RAPI-TEC 2010 - vruty UNI-TEC - vruty pro plastová okna(Vrtací vruty TEX, Vruty NADELSPITZ) - vruty BSP - univerzální vruty - vruty PAN HEAD - vruty do kování - ...

Výroba: -litinové krbové vložky, krbová vložka BLANZEK. -litinové krby a kamna Dodávatelé litinových krbových vložek. Dodávka: -krbové vložky -otvírání do boku -výsuvné s otvíráním do boku -prosklení čelní, rohové, průhledové, třístrané, čtyřstrané, obloukové, panoramatické a dále kombinované. Výroba: -krby vlastní konstrukce a výroby ...

E-shop zaměřený na koupelny - sanitu, topení - ohřev vody a instalace. Rekonstrukce koupelen, topení, bytových jader, včetně poradenství, návrhů, realizace na klíč.

Společnost 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře je českým výrobcem i prodejcem nejen polštářů a přikrývek, ale také povlečení, matrací, dětských produktů a výplní pro čalouníky. Součástí našeho zdravotního programu jsou zátěžové přikrývky, relaxační a zdravotní polštáře nejen pro nemocnice, ale i hotely. Provozujeme eshop www.2glipov.cz, ...

Práce: - podlahářské Maloobchod, prodej, montáž: - koberce - plovoucí podlahy - vinylové podlahy - dřevěné plovoucí podlahy - dřevěné masivní podlahy - marmoleum - PVC.

Pertalan s.r.o. se zaměřuje na truhlářské práce a výrobu dřevěného nábytku.

Práce, výroba: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -interiéry -starožitný nábytek.

Zabývá se prodejem a pokládkou podlahových krytin. Realizuje dřevěné, korkové, vinylové, PVC, kompozitní, plovoucí podlahy a linoleum. Zajistí renovace podlah, frézování, broušení a čištění podlah.

Václav Bystrzonovský se zaměřuje na zednické práce, pokládku zámkové dlažby a na výstavbu a rekonstrukce domů a bytů.

Josef Aldorf se zaměřuje na prodej tepelné techniky a na ozvučení a osvětlení různých akcí.

Prodej řezaných květin. Aranžérské práce. Výroba šperků. Obrazy

EVYMONT s.r.o se zaměřuje na elektromontážní práce, revize, prodej elektroinstalačního materiálu a provozuje restauraci.

Logistické centrum, vzorkovna koupelen. Velkoobchod, prodej: -topenářská technika, topenářský materiál -instalační technika, vodoinstalatérský materiál -plynové kondenzační kotle -sanitární technika, sanitární keramika -vybavení koupelen, koupelnový nábytek.

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

Velkoobchod, prodej: -materiál topenářský a vodoinstalatérský: -kotle (kotlů, kotel) stacionární a závěsné -sporáky, kamna -topidla (topidlo) -ohřívače, a zásobníky -zásobník teplé užitkové vody -solárních systémy -klimatizační jednotky -expanzní nádoby -pojistné ventily -otopná tělesa -konvektory -podlahového ...

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

NÁBYTEK WOOOOOO.CZ s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní a na realizaci interiérů.

iGnisus s.r.o. se zaměřuje na výrobu skříní pro rozvaděče s protipožární odolností.

Prodej, maloobchod: -nábytek, válendy, kuchyně, dvoulůžka, obývací stěny, dětské pokoje, postýlky, židle, sedací soupravy -ratanový nábytek (přímý dovoz z Asie) -nábytek z bambusu (přímý dovoz) -kancelářský nábytek -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -průmyslové zboží -drogerie, hračky.

Servis, montáž, oprava: - žaluzie - stínící technika - silikonová těsnění oken a dveří

Jan Cenek se zaměřuje na prodej wc, umyvadel, na prodej, montáž a opravy kanalizací, topení, kotlů a krbů.

Montáž, servis: -chladící a klimatizační technika -tepelná čerpadla.

Pokud hledáte kvalitní a cenově dostupné materiály pro vaši střechu, pak je pro vás správnou volbou firma JH STAVEBNÍ MATERIÁLY s.r.o. s prodejnou v Brně. Nabízíme vám široký sortiment okapových systémů, plechů, střešních krytin, izolačních panelů a dalších doplňků pro vaši střechu. Ať už potřebujete okapový systém pozinkovaný, titanzinkový, ...