Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Studio zabývající se návrhem a zakázkovou interiérů na míru.

Výroba: Okna: -plastová, hliníková, dřevěná Dveře: -plastové, hliníkové, dřevěné Speciální produkty.

StylArt prodává luxusní nábytek od německých a belgických výrobců - ruční práce.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy - bytové stavby. Realizace, rekonstrukce: - koupelny. Montáže: - obklady a dlažby Drobné stavební práce. Rekonstrukce: - bytová jádra Realitní služby. Zprostředkování - prodej a pronájem: - nemovitosti.

Pavel Hard se zaměřuje na výrobu a prodej kovových dveří, nábytku a interiérových doplňků.

Výroba upevňovací techniky, hadicových spon a úchytek. Výroba obecné upevňovací techniky - šroubové hadicové spony se šnekovým závitem (TORRO) - šroubové hadicové spony s čelistí - úchytky a speciální spony (RSGU) - profilové spony - širokopáskové a stupňové spony - deformační hadicové spony s oušky - pevnostní spony. - rychlospojky ...

Zakázková výroba z barevných kovů Pasířství, pasířské práce. Zámečnictví: -nerezová zábradlí, schodiště -ostatní zábradlí, schodiště -markýzy, reklamní poutače -mosazné a nerezové nápisy, cedule -lustry lampy -ostatní výrobky. Práce provádíme v regionu Brno, Brno venkov, Břeclav, Hustopeče, Jihomoravský kraj...

-Maloobchod Svítidel -Hledáte to správné svítidlo pro osvětlení Vašeho bytu, domu, restaurace nebo hotelu? Náš příjemný a školený personál vám ochotně pomůže.

Firma Vysto Kobylí, s.r.o. vyrábí ocelové stožáry a sloupy veřejného osvětlení s příslušenstvím, osvětlovací stožáry. Dodáváme kompletní materiál na veřejné osvětlení. Výbojkové zdroje do veřejného osvětlení. Výroba, poradenství, studie: -žárově zinkované stožáry veřejného osvětlení, sloupy světelné signalizace semafory, vlajkové, ...

Výroba, prodej: -kontejnery -kovové konstrukce -kotle

Výroba: - okna - schodiště - pergoly - brány - zábradlí

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny. -keramika.

Prodejní interiéry s.r.o. ve Znojmě je česká firma, která zajistí a komplexně zařídí projektování, návrhy a vizualizace interiérů prodejen, obchodů, pekařství i cukráren. Můžete se spolehnout na rychlý servis po celé České republice včetně možnosti financování formou finančního leasingu.

Výroba: -plastové výrobky a nástroje pro lisování a vstřikování plastů. Komplexní služby v oblasti plastových výrobků - návrh výrobků, konstrukce a výroba nástrojů, výroba plastových dílů až po následné dokončovací operace a montáž. Výrobní program: -výroba technických dílů z plastů, výlisky z plastů pro průmysl, - tepelné tvarování - ...

Truhlářství, truhlářské práce, stolař, výroba, prodej, distribuce, montáž nábytek, nábytku. Zakázková výroba kuchyní, kuchyně, kuchyň, nábytek na míru, dveře, okna, oken, okno a podlahy z masivu i lamina.

Společnost Sanitrade s.r.o. provozující eshop designove-radiatory.cz je dynamicky se rozvíjející obchodní společnost a jedním z předních prodejců koupelnových radiátorů, designových otopných těles, konvektorů, podlahových konvektorů a deskových radiátorů.

MAX WAY s.r.o. poskytuje montáž a servis: -chlazení, klimatizace, rekuperační jednotky tepelných čerpadel -realizace, záruční i pozáruční servis -zařízení do bytů, rodinných domů, kancelářských prostor, hotelů -zařízení od předních výrobců LG, Daikin, Toshiba, Panasonic, Sinclair.

Designové tapety, které oživí každý interiér, objednávejte na e-shopu firmy Kupsi u Kupsy, s.r.o. Na výběr máme samolepící, omyvatelné, 3D tapety a fototapety. Sortiment zahrnuje i PVC samolepící podlahové čtverce, záclony a závěsy s fototiskem. Veškeré zboží zakoupíte i v naší kamenné prodejně v Boskovicích.

Prodej: -náhradní díly pro plynové kotle a elektrické zásobníky na vodu -prodej plynových kotlů do 50 kW. Kompletní dodávky topení na klíč. Vložkování a revize komínů. Velkoobchod, malobchod: -díly pro plynová zařízení.

Provádíme arboristické práce: - péče, kácení, výsadba dřevin - likvidace dřevní hmoty štěpkováním a frézování pařezů

Nabízíme komplexní služby v oblasti vytápění, chlazení a větrání budov. Zajistíme vhodné řešení vašich představ od návrhu po realizaci a případně následný pravidelný servis.

Společnost Flamengo květiny s.r.o. provozuje květinářství ve 200 prodejnách, po Brně a Praze nabízí rozvoz květin. Čerstvé květiny od floristů nabízí i na svém eshopu.

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výklady, zimní zahrady -materiál PVC profily KÖMMERLING -projekt zelená úsporám. Prodej, montáž: -dřevěná EUROOKNA TWW* -střešní okna FAKRO -stínicí technika. Zakázkové kanceláře: -Znojmo, Velká Michalská 14/191, p.Kselik Petr, tel.: 515260485 -Břeclav, Fintaislova 1, p.Fojtl Jaroslav, tel., ...

Marek Šimeček se zaměřuje na servis a montáž různých druhů kotlů a na montáž kaskádových kotelen.