Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Společnost Stach s.r.o. z Břeclavi se zaměřuje na výrobu a prodej nábytku do obývacích a dětských pokojů, ložnic, kuchyní, předsíní a kanceláří.

Bezobalové potraviny. Čaje. Farmářské produkty. Zdravé sladkosti. Koření. Svíčky. Olejíčky.

Zahradnictví. Návrh a realizace zahrady. Pěstování senegalské proso. Prodej. -trvalky, sklaničky -různé druhy balkónových rostlin a letniček, jako např. petunie, surfinie, muškáty, begónie -ovocné stromy -okrasné javory, cypřišky, zeravy, bonsajové buky a duby nebo různé druhy borovic

Internetový obchod textilních dortů a ručníků z osušek. Prodáváme textilní dorty pro novorozence, děti, muže a ženy. na výběr máme dorty jednopatrové, dvoupatrové, třípatrové i čtyřpatrové.

Betonová dekorativní úprava zdiva, fasády, exteriérů a interiérů technologií umělého kamene. Dekorativní betonové úpravy fasády, venkovní prostory, exteriéry, interiéry.

Strojírenská a zámečnická výroba. Výroba: - ocelové konstrukce. Opravy strojů. Přípravky pro stavbu a údržbu plynovodů a vodovodů Povrchová úprava práškovými laky. Automatické brány a ploty.

Maloobchod, prodej stavebniny, stavební materiál: -dlažba, dlažby, obklady, izolační materiál, cihly, cement, vápno, omítkové směsi, maltová směs. Prodej, dovoz až na stavbu: -stavební materiál.

Truhlářství, truhlář, truhlářské práce, stolařské práce, stolař. Návrh nábytku, nábytek pro interiér Vašeho domu a realizace na zakázku dle specifických požadavků. Výroba, prodej, dodávka: -kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní -vestavěné skříně, skříň -obývací stěny, stěna -interiéry

Pomoc s prodejem nemovitostí pro bydlení a rekreaci na celém území Jižní Moravy.

Firma Heat Transfer Systems s.r.o. je součástí celosvětové skupiny LU-VE Group a zaměřuje svou činnost na navrhování a výrobu lamelových tepelných výměníků pro chladírenský průmysl, vzduchotechniku a klimatizaci.Jedná se o kondenzátory, výparníky, topení, chladící zařízení atd. Provádíme návrhy, konstrukce, výroba a prodej: -lamelové tepelné ...

Architektonická kancelář: - zpracování projektové dokumentace ve všech stupních stavebního řízení - návrhy interiérů - urbanistické návrhy.

Zakázková výroba oken, dveří, vrat, schodišť a dalších truhlářských výrobků. Výroba nábytku, nábytek (kuchyňské linky, vestavné skříně, atypický nábytek). Vyrábíme dárkové kazety a obaly podle specifikace a požadavku zákazníka. Můžete u nás nakoupit nátěrové hmoty (ADLER, SOKRATES) a materiál pro kutily.

Realizace autorských projektů v interieru. Projekce, návrh, poradenství, výroba, prodej a dodávka interiérů: -realizace projektů, projetky jak velké architektonické ateliery, tak i projekty výtvarníků -interiéry, nábytek pro banky, hotely, komerční prostory, prodejny, kanceláře, restaurace, vinotéky, soukromé prostory.. -vlastní truhlářská a ...

Maloobchod, prodej: -vinařské, zahrádkářské a hospodářské potřeby

Stolařství, truhlářství -zakázková výroba nábytku: -kuchyně, kuchyní, kuchyň -dětský pokoj, ložnice, -vestavěné skříně, komody, válenda, letiště -dřevěný nášlap na schody, -vybavení obchodů, kanceláří, -obklady stěn, okrasné ploty, -různé drobné bytové doplňky, doplněk. Čalounictví -čalounické práce, čalounění, ...

Zakázková výroba na míru -stolařství, stolař, truhlářství -kuchyně, kuchyní, vestavné skříně, skříň, kancelářský nábytek, interiérový nábytek. Dále výroba dveří, dveře, zárubní, zárubně. Fakturační adresa: U Zbrojnice 548 69156 HRUŠKY

Truhlářství, truhlářská výroba, práce. Stolařské práce, stolařství. Výroba: -nábytek, nábytku -bytové doplňky na zakázku -stylový nábytek.

Prodej, i na splátky, opravy a servis: -elektronika -video, TV -elektrické spotřebiče pro domácnost -šicí stroje BROTHER -výpočetní technika -LEO computer, HAMA Značky: -PANASONIC, FINLUX, SONY, GRUNDIG, CANON, PHILIPS, THOMSON, JVC, BLAUPUNKT, PIONEER, SAMSUNG, SIEMENS, AIWA, HYUNDAY, ALCATEL, KYOCERA, NOKIA, AQ, ...

Miroslava Kolibová provozuje květinářství se zaměřením na vázání svatebních a smutečních květin, prodejem venkovních rostlin, suchých vazeb a mnoho dalšího.

Společnost Ateliér Krejčiříkovi, s.r.o. se specializuje na zahradní umění. Projekty se soustředí na soukromé objekty ale i na větší krajinné celky.

Výroba nábytku na míru: - vestavěné skříně - kuchyňské linky. Zajistíme dodání včetně montáže.

Firma Vojtěch Bystřický - Předizolované potrubí - je dodavatelem a distributorem předizolovaného potrubí a potrubních systémů. Tato firma, která sídlí v Bořeticích, také dodává materiál pro instalatérství a hydroizolaci střech. Společnost obchodně zastupuje společnost IZO spol. s r.o. Bořetice, která je výrobcem předizolovaného potrubí.

Prodej barev a laků, tónovací centrum

Dodávka oken, dveří, rolet a žaluzií, ale také hliníkových pergol, markýz, interiérových dveří a sítí proti hmyzu. Dodáváme a montujeme garážová vrata. Provádíme servis oken a dveří.