Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodejna s průmyslovým zboží.

Servis domácích spotřebičů. Opravy praček a domácích elektrospotřebičů.

Provádíme montáž a servis klimatizací v rodinných domech, bytech, kancelářích i obchodních prostorách.

Realitní kanceláře. Znalecké posudky Právní servis Poradenství v oblasti realit. Prodej a pronájem - řadové rodinné domy - pozemky.

Výroba, dodávky: - vzduchotechnické rozvody a příslušenství - vzduchotechnické komponenty v zastoupení mateřské firmy TROGES Vlastní výroba vzduchotechnických rozvodů včetně souvisejících prvků VZT. Zajištění dopravy pro přímé dodávky jednotlivým zákazníkům.

Výhradní dovozce amerických lahví Green Bottle™, vyrobených z nerezavějící oceli. Výhradní dovozce holandských lahví Green Dutch.

Internetový velkoobchod, maloobchod, e-shop. Zboží: -malířské -zednické -zahradnické -železářské -plynové a svářečské hadice -pračkové hadice -průmyslové hadice -sací hadice -příslušenství a bazénová chemie -demižony a příslušenství -krmiva, doplňky -krby, kamna, příslušenství -sáčky do vysavačů JOLLY -koše, popelnice -kuchyňské ...

Prodej, e-shop: - dárkové zboží a bytové dekorativní doplňky - vkusné a estetické předměty, které mají svoji duši a příběh Francouzská kosmetika Levadule z Provence - kolekce Willow Tree, Most Sincerely, Silhouettes, Journey of Grace, Enlightenments, Catalandia Ewe and Me.

Výdejní místo e-shopu s nábytkem: -bytové doplňky -ložnice -obývací pokoje -ložnice -kuchyně -koupelny.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Internetový obchod s LED žárovkami.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - materiál pro truhláře, tmely, silikony - nábytkové kování Řemesla, služby, montáž - sádrokartonářské práce - minerální stropy, sádrokartony

Prodej, montáž, opravy, servis, revize - elektrické zařízení - elektrické nářadí - elektrické spotřebiče - hromosvody - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy

Hodinový manžel Řemesla, služby, opravy, servis - malířské práce - obkladačské práce - vodoinstalatérské práce - stěhování - vyklízení - úklidové práce - pokládka koberců - sekání a hrabání trávy, práce na zahradě - truhlářské práce Výroba - zahradní nábytek - pergoly, altány

Prodej, montáž - žaluzie - rolety - stínící technika - plastová a rustikální garnyže, lanka - izolace do oken Řemesla, služby - krejčovství - šití záclon, závěsů, dekorací, povlečení, polštářů - zavěšení záclon a dekorací

Velkoobchod s potřebami pro stavební klempíře a pokrývače.

Výroba a montáž - okna a dveře systém REHAU Zemní práce - výkopové práce pomocí stavebních strojů

Provádíme stavby rodinných domů a jejich rekonstrukce, půdní nástavby, vestavby, přístavby a renovace bytových i nebytových prostor, zateplování fasád včetně dodávky materiálu.

Truhlářské práce Výroba: - kuchyňské linky - koupelnový nábytek - nábytek (komody, stoly, skříně, ...) - podlahy - schody.

Detektivní a bezpečnostní služby. Osobní doprava. Realitní služby.