Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Společnost Dlaždičské práce Konečný se specializuje na pokládku dlažeb a obrubníků v Jihomoravském, Olomouckém a Zlínském kraji. Nabízíme vám kvalitní a profesionální služby za příznivé ceny. Ať už potřebujete dláždit dvorek, chodník, parkoviště, terasu, nebo cokoliv jiného, my vám to zvládneme. Pokládka všech druhů betonových dlažeb a ...

UP Real Estate s.r.o. se zaměřuje na prodej rodinných domů ve Vyškově a okolí.

Ing. Viliam Šoltýs se zaměřuje na projekční a architektonické služby a na stavební dozor.

Jiří Filipín se zaměřuje na dláždičské práce z přírodních a betonových materiálů.

Motobel s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis zahradní, lesní a komunální techniky a jízdních kol.

Tomáš Hanáček se zaměřuje na realitní služby a na pronájem a prodej nemovitostí.

Projekty, nové instalace, práce, dodávky na klíč, obchod, prodej, montáž, opravy, rekonstrukce, revize, servis i smluvní: -voda, topení, plyn, vnitřní odpadní potrubí a kanalizace -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů -ohřev teplé užitkové vody (TUV), ohřívače zásobníkové i průtokové, elektrické i plynové (boilery) -topení ...

Prodej, montáž a servis - solární panely THERMO SOLAR - měřidla tepla - plynové kotle SERROLI - vodoměry LOREND, ENBRA - bytové vodoměry.

Dovoz a prodej plynových zásobníkových ohřívačů vody vyráběných v USA Velkoobchod, maloobchod plynové zásobníky ohřívače vody QUANTUM -topenářský materiál -elektrické zásobníkové ohřívače vody projekce, dodávka a montáž, servis, opravy Stavby plynovodů V oblasti plynofikací provádí naše firma stavby vysokotlakých, středotlakých a ...

Dodání, instalace, servis: - tepelná čerpadla - solární systémy - klimatizace - zařízení na úpravu vzduchu - řešení do bytů, kanceláří, výrobních prostor - značka Hitachi - výhradní dovozce klimatizace Ariston.

LOGITEXCZ, s.r.o. se zaměřuje na přímé využití energie z fotovoltaických elektráren, prodej ohřívačů vody, plynových a elektrických kotlů, topení a klimatizací.

Solární systémy, zámečnictví, vrata Hörman. Realizace a veškerý servis solárních elektráren na klíč, včetně dodávky jednotlivých komponent.

Martina Koudelková se zaměřuje na prodej šperků a dekorací.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá montáží a servisem klimatizační a topné techniky, pak je Komfort klima ta pravá volba pro vás. Ať už potřebujete ochladit nebo zahřát báš byt, dům, kancelář nebo výrobu, my vám nabídneme řešení na míru vašim potřebám a možnostem. Specializujeme se na montáž chladící a klimatizační ...

AK Building Service s.r.o. se zaměřuje na montáže slaboproudých a silnoproudých zařízení, klimatizací a vzduchotechniky.

Květiny EJA s.r.o. provozuje květinové studie, sestavuje kytice na stavby, pohřby a jiné akce.

Gurtool s.r.o. provozuje e-shop se soustružnickými potřebami - soustruhy, nástroje, upínání, ostření a mnoho dalšího.

Kovotop-trade s.r.o. se zaměřuje na zámečnickou výrobu, opravu a servis strojů a zařízení a na dodávku a montáž plynových kotlů.

Petr Vysloužil se zaměřuje na elektroinstalace, revize hromosvodů, rizikové kácení a bourací práce.

Emil Pintě se zaměřuje na prodej, realizace, poradenství a servis podlah - vinylové, dřevěné, laminátové.

BauFix s.r.o. se zaměřuje na stavební a zednické práce a na výrobu pergol, altánů, plotů a bran.

REPOSITORY s.r.o. se zaměřuje na prodej elektroniky, mobilů, televizorů, ledniček, praček a mnoho dalšího.

OFFICE MORE s.r.o. se zaměřuje na prodej kancelářského nábytku a židlí značky BESTUHL.

Radim Pytela se zaměřuje na ozvučení a osvětlení pro různé akce, jako jsou koncerty, party, firemní akce nebo dětské dny.

BB parket. Výroba: -podlahové krytiny -vybavení interiérů -podlahy -schody -nábytek.