Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Lampart – Mec s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizace zahrad, trávníků, květinových luk, údržbu zahrad, kácení a frézování stromů a keřů.

Prodej: - LED osvětlení - průmyslové osvětlení - interiérové, exteriérové osvětlení. - reprentativní a individuální designy

Realitní kancelář. Služby: - hotovostní a hypoteční úvěry, hypotéky - znalecké posudky, odhady.

Společnost KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. jak již její název napovídá, se specializuje na prodej a montáž různých druhů kamen a kotlů. V našem sortimentu naleznete kotle na uhlí a peletky, peletová kamna, tepelná čerpadla, ale i grily. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na adrese Těšínská 530/300, Ostrava - Radvanice. Prodej, montáž, oprava, servis: - ...

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál. Kancelář a reklamační oddělení: - Ke Kamenině 18, Ostrava - Hrušov.

Výroba: -nábytek -vestavěný nábytek, skříně. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -atypický nábytek -předsíňové stěny. Vyměření včetně návrhu, ocenění, odborné poradenství zdarma.

Petr Vician provozuje prodejnu instalatérských potřeb ve Frýdeku-Místku

Společnost FM Proles CZ s.r.o. z Frýdku-Místku poskytuje veškeré služby pro vlastníky lesa, zabývá se prodejem stromů a kulatiny, realizacemi zahrad a provozuje vinný archiv. Služby pro vlastníky lesa - těžba a přibližování dřeva - výsadba stromů a oplocování kultur - nákup a prodej kulatiny a vlákniny Prodej odrostků, vzrostlých ...

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.

MAT reality, s.r.o. je realitní kancelář.

Společnost Petr servis zajišťuje prodej, montáž: - domácí spotřebiče - náhradní díly. Opravy: - pračky - sporáky. Prodej, montáž, opravy: - přímotopy - akumulační kamna - náhradní díly - bojlery - průtokové spotřebiče.

Provozovatel internetových obchodů - QRSHOP.cz a ESHOP-ROHOZE.cz. Nabízíme odborné poradenství a kvalitní zákaznický servis.

Půjčovna stavební techniky. Zajišťujeme půjčování nářadí, plošin, lešení, elektrocentrál a další stavební techniky na území Česka, Polska a Slovenska.

Petra Voznicová poskytuje komplexní realitní služby.

Garážová vrata Lomax sekční, odsuvná, rolovací, výklopná. Předokenní rolety, venkovní žaluzie. Závory, parkovací systémy. Markýzy, svislé clony. Interiérové rolety, římské rolety, plisé, twinrolo, vertikální žaluzie, dřevěné žaluzie, interiérové žaluzie, panelové (japonské) posuvné stěny Hi Decor. Ploty, brány. Pobočka Opava: - Pekařská ...

Společnost Metalfresh, s.r.o. se specializuje na výkup a zpracování kovového odpadu. Také provozujeme eshop bydlet-moderne, kde nabízíme designový nábytek.

Společnost LOP realizace, s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na dodávku a montáž plastových oken a dveří, hliníkových oken, provětrávaných fasád a skládaných plášťů, dále na garážová vrata a kovová vrata.

Společnost vašežaluzie.cz s.r.o. se sídlem v Hlučíně se specializují na veškeré služby týkající se stínící techniky v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji. Zajistíme poradenství, dodávku, prodej, montáž i servis interiérových i exteriérových žaluzií, markýz, venkovních rolet, předokenních i nadokenních rolet i garážových vrat. ...

Maloobchod, prodej, velkoobchod, dodávky: - elektrické spotřebiče - elektronika - vestavěné spotřebiče - sáčky do vysavačů K&M. Síť maloobchodních prodejen. E-shop.

On-line e-shop: - kvalitní dřevěný nábytek ze smrkového, bukového, dubového a borovicového masivu - dětské, patrové i manželské postele - šatní i policové skříně, nástavce - komody, prádelníky, knihovny, - solitery a ložnicové sestavy, - kuchyňské rohové lavice na míru - počítačové PC stoly, kancelářský nábytek.

Společnost Keny Export-Import s.r.o. se zabývá maloobchodním a velkoobchodním prodejem nábytkového kování. Kování na dveře, šuplíkové posuvy, úchytky a vše potřebné pro výrobu nábytku seženete u KENY Export-Import s.r.o. v Havířově. Zboží lze objednávat telefonicky, e-mailem nebo osobně na naší prodejně. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ...

Truhlářství. Výroba: -nábytek na míru. -kuchyňské linky. -dveře. -schodiště. -altány, pergoly, terasy.

Společnost WOLTEX CZ PLUS s.r.o. se specializuje na pronájem a prodej luxusních vozidel a nemovitostí.