Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodej: - stavebniny. Stavební materiál: - vápno, cement, sádra - betonové výrobky (dlažba) - cihly - stavební profily I, U, sítě, zárubně - podlahy (plovoucí dřevěné, laminátové) - komínové tvárnice, vložky - sypké materiály (štěrk, písek, kameninová drť) - polystyrénové desky - barvy - OSB desky, hranoly, prkna, palubky, ...

Zámečnické práce: - vrata - ploty - posuvné brány Výroba: - ocelové konstrukce.

Truhlářství. Stolařství. Výroba: - kuchyně - nábytek. Práce: - podlahářské - tesařské.

Prodej, montáž: - žaluzie - silikonové těsnění na dveře a okna.

Prodej, montáž, servis: - elektrospotřebiče - plynové kotle, bojlery, sporáky.

Prodej, montáž, opravy: - vrata - brány - žaluzie - markýzy - rolety.

Prodej, půjčovna, pronájem: - nářadí - elektrické ruční nářadí - malé a střední stavební mechanizace.

Vodoinstalace. Plynofikace. Topenářství. Maloobchod, prodej: - materiál (voda, plyn, topení) - kotle (Dakon, Ariston, Therm, Buderus, Viadrus) - radiátory (Radik, Armat, Termoteknik, Stelrad) - armatury - expanzomaty - čerpadla - ohřívače zásob. plyn - armatury plyn (kulové kohouty, přípoj. hadice) - trubky (pozink, černé, ...

Koupelnové studio Klara. Maloobchod: - obklady, dlažby - sanitární keramika - vany, sprchové kouty - koupelnový nábytek. Rekonstrukce bytových jader (bytová jádra).

Výroba, montáž: - střešní šindele - stěnové šindele.

Prodej, e-shop: - kvalitní matrace - ortopedické lamelové rošty - postele - ložní soupravy - povlečení - lůžkoviny - sedací vaky, pytle - matrace pro dět - lůžkoviny z ovčí vlny.

Montáž a výroba: - zateplovací panely, příčky, podlahy.

Prodej: - zahradnické potřeby - zahradnické vybavení.

Color Special Prodej: - barvy, laky - malířské potřeby - pracovní oděvy, obuv - tmely. Míchání barev.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba, návrhy, realizace, montáž nábytku. Zakázková výroba. Renovace interiéru a exteriéru. Nábytek z lamina. Dýhovaný nábytek (dýha). Kuchyňské linky (kuchyňský nábytek). Schodiště. Komody. Sociální zařízení (koupelnový nábytek). Vestavěné skříně. Pergoly. Selský nábytek. Nábytek z masivu. Renovace ...

Čalounictví. Výroba a prodej: - sedací soupravy na míru - rozkládací a úložné pohovky na míru - křesla - čalouněné doplňky (taburet, polštáře). Zhotovení interiérů, kina, divadla, kavárny.

Jeřábnické práce. Ořezy a kácení stromů. Výkopové práce.

Prodej, montáž: - žaluzie - shrnovací dveře - balkonové, předokenní rolety.

Výroba, prodej, servis: - průmyslové armatury.

Maloobchod, prodej: - sanitární keramika - obklady, dlažby - vany, sprchové kouty - vodovodní baterie - koupelnový nábytek - koupelnové doplňky.