Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Údržba zeleně: - sečení trávníků ( parkových i ruderálních) - zakládání trávníků - provzdušňování trávníků - ořez a tvarování živých plotů - ořezy a kácení stromů - frézování pařezů - drcení a štěpkování větví - výsadba stromů a keřů.

Revize, kontroly, opravy a montáže plynových zařízení.

Výroba, montáž: - stínící a garážová technika - žaluzie horizontální - žaluzie vertikální - žaluzie dřevěné - žaluzie plisé - rolety textilní - japonské stěny - rolety venkovní - sítě proti hmyzu - markýzy - garážová vrata - brány - posuvné dělicí příčky - průmyslové PVC závěsy

Pobočka. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - stavebniny - pojiva-suché směsi, zdící, zateplovací a kanalizační materiály, stavební chemie a nářadí - pevná paliva - hnědé a černé uhlí, koks, brikety - zahradní architektura a doplňky - krby, ploty, obklady, zahradní nářadí.

Prodej, maloobchod: - zařízení pro čištění a úpravu vody - chemické výrobky pro čištění a úpravu vody - potrubní a systémové oddělovače - filtrace - iontoměniče - membránová technika - odsolovací zařízení - dávkovací technika - UV-dezinfekce - kontrolní a měřící přístroje

Výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce koupelen, kanceláří - zednické práce. - výstavba a rekonstrukce bytových domů Inženýring. Anhydritové lité podlahy. Stavební dozor. Správa nemovitostí a majetku.

Prodej: - sypké směsi - struska, štěrk, písek, lomový kámen, cihlový, betonový a živičný recyklát Recyklace stavebního odpadu. Autodoprava - sypké hmoty. Práce: - bourací a demoliční - zemní a výkopové

E-shop svítidla MAXlight.cz: - LED svítidla - nástěnná svítidla - stropní svítidla - bodová svítidla - podhledová svítidla - závěsná svítidla - lustry - stolní a stojací lampy - venkovní LED, nástěnné i stojací osvětlení Dále na eshopu www.osvetleni-svitidla.com nabízíme svítidla od výrobců: Searchlight Viokef Herstal ...

Provozovna. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nábytek - čalouněné sedací soupravy - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - konferenční stolky - jídelní stoly, židle - ratanový nábytek - postele, válendy - ložnice - obývací stěny - skříně, komody. Sídlo firmy: - Kosmonautů 670/68, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, - nábytek - čalouněné sedací soupravy - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - konferenční stolky - jídelní stoly, židle - ratanový nábytek - postele, válendy - ložnice - obývací stěny - skříně, komody.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - montážní technika, materiály - spojovací materiál - brusný a řezný materiál - ruční, pneumatické a elektrické nářadí - servisní a stavební chemie - měřící technika - elektromateriál - ochranné pracovní pomůcky.

Prodej: - palubky - kuchyňská dvířka - lamino - řezivo - nábytkové kování - překližky - spárovky - drátěný program - lišty - dřevotřísky - dřevoobráběcí stroje - nářadí - dveře - dřezy - schodiště - parapety.

Prodej: - palubky - kuchyňská dvířka - lamino - řezivo - nábytkové kování - překližky - spárovky - drátěný program - lišty - dřevotřísky - dřevoobráběcí stroje - nářadí - dveře - dřezy - schodiště - parapety.

Vše pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily. Prodáváme OSB, palubky, kuchyňská dvířka, lamino, řezivo, nábytkové kování, překližky, spárovky, drátěný program, lišty, dřevotřísky, dřevoobráběcí stroje a nářadí. Prodáváme také dveře, dřezy, schodiště, parapety atd.

Výroba, prodej: - lehátka, stoly, křesla a židle Golem pro zdravotnictví - vyšetřovací, zákrokové, operační, transportní - gynekologické - urologické - rehabilitační - dialyzační, transfúzní - ORL - oftalmologie - ortopedie - nábytek pro osoby s postižením: - sedačky Aris - polohovací zařízení Pinguino - židle, ...

Strojírenská firma. Výroba, oprava: - důlní ventilátory - stavební žebříkové dopravníky - stroje a zařízení-malé série a kusovky na zakázku. Oprava, servis: - teplárenská zařízení.

Řemeslnické práce: - vodoinstalační (instalatérské) - topenářské - plynařské. Maloobchod, prodej: - ohřívače vody (zásobníkové, průtokové) - kotle - rozvody v mědi, plastu, oceli - kulové kohouty - armatury - systém pro podlahové topení - radiátory - koupelnová tělesa - keramika - baterie - vany - sprchové kouty - ...

Laminátové výrobky pro průmysl a stavebnictví, výroba, prodej: - zařízení pro energetiku, potrubí, rozstřikovací tyče - nádrže pro skladování chemikálií a chemické aparáty - výrobky pro ekologii, velkoobjemové nádrže, čerpací stanice, překrytí, kanalizační trouby - pískové filtry.

Výroba, prodej: - rolety - rolovací vrata - markýzy, žaluzie

Kotle pro domácnost i průmysl Český výrobce litinových kotlů, interiérových kamen a radiátorů s tradicí od roku 1888. Vyrábíme automatické kotle na tuhá paliva. Dále pak kondenzační a plynové kotle, akumulační nádrže, ohřívače vody, krbová kamna, peletová kamna a litinové radiátory se zárukou 20 let.

Velkoobchod, dodávka: - průmyslové chemikálie - plasty - přepravní nádoby (sudy, kanystry, dózy). Sběr průmyslových odpadů a jejich recyklace - odpady obsahující barevné kovy.

Velkoobchod, maloobchod - stavební chemie: - nátěrové hmoty - akrylátové, alkydové - podlahové nátěry a štěrky - nátěry-malířské interiérové - hydroizolační štěrkové systémy - barvy-fasádní - míchání barev - 4000 odstínů - penetrace, lepidla, tmely. Prodej: - autolaky - potřeby-lakýrnické, natěračské - štětce, válečky. Podniková ...

Výroba, prodej, velkoobchod: - matrace - anatomické polštáře - potahy - přikrývky.

Specializujeme se na montáže všech typů koupelnových koutů, sprchových boxů, masážních i parních boxů. Dále na prodej pojezdových koleček ke sprchovému boxu či koutu, vaniček a sprchových zástěn a dalších produktů na našem E-shopu.

Výroba, výrobce, e-shop: - WPC (Wood Plastic Composites) terasy, ploty.