Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Půjčovna - lehká stavební technika Servis a repase aku pro - akumulátorové nářadí (vrtačky, šroubováky, rozbrušovačky, rázové utahováky, dálkové ovladače jeřábů ...) Servis aku pro - měřící přístroje napájené akumulátory (servisní tester tlumičů, ...) - RC modely - airsoftové zbraně - filtrační jednotky -dálkové ovladače ...

M-STOL je stolařství zajišťující výrobu, dodávku a montáž: - dřevěné eurookna - dřevěné vchodové dveře - garážová vrata - interiérové dveře - zimní zahrady - schodiště.

Prodej, montáž, servis: - garážová vrata-sekční, rolovací, výklopné - automatické brány-křídlové, samonosné, pojezdové - stínící technika - žaluzie, rolety (horizontální, vertikální, plisé) - sítě proti myzu, o - těsnění do dveří, oken - zámečnické práce

Nabízíme architektonické studie novostaveb i rekonstrukcí, komplexní návrhy interiérů, zpracování projektové dokumentace, tvorbu komunitního bydlení z koncepčního, územního a architektonického hlediska, workshopy a semináře o bydlení. Tvoříme soukromý i veřejný prostor.

Prodej: - dekorace na zeď - samolepky na zeď - samolepky na notebook - samolepky na vypínač - plakáty - obrazy - fototapety - okenní dekorace - okenní fólie - dětské samolepky na zeď

Údržba a sečení malé i velké trávy na zahradě, pozemku nebo svahu. Stříhání živých plotů, pletí a rytí záhonů. Nabízíme také odvoz odpadu a sezónní práce.

Stovyr - Stolařská výroba, stolařství. Výroba: - kuchyňské linky, kuchyně - kancelářský nábytek - školní nábytek - koupelnový nábytek.

Distribuční centrum RAVAK MORAVA, a. s. Distribuce výrobků zn. RAVAK Velkoobchod: -vybavení koupelen. -sanitární technika.

Firma Arpex Morava s.r.o. poskytuje komplexní elektro a energo služby. Zaměřuje se na elektroinstalace, správu místních sítí a servis veřejného osvětlení. Nejen pro firmy, ale také pro širokou veřejnost nabízí montáž, opravy a servis energetických rozvodů, požární signalizace a energetických rozvodů včetně projekce a revize ...

Prodej, maloobchod: - nářadí - kování - zámky - svářecí technika. Výroba: - klíče, autoklíče.

Technické služby, příspěvková organizace obce Šenov u Nového Jičína. Služby: - sběr, třídění odpadů a jejich zneškodňování - údržba majetku obce - úklidové služby - údržba veřejné zeleně - opravy vozovek a chodníků.

Maloobchod, splátkový prodej, prodej MULTISERVIS: -nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -bytové doplňky -postele s polohovací matrací BÁRA, SÁRA -koberce.

Výroba, šití, velkoobchod, maloobchod, zásilková služba, prodej na dobírku, E-shop: - výrobky z ovčí vlny (prošívané vlněné přikrývky, deky, polštáře) - výrobky z počesané vlny (přikrývky, podložky, polštáře) - přikrývky, deky, polštáře (peří, umělá střiž, duté vlákno, kuličky) - ložní povlečení. Čistírna, prádelna: - oděvy, textil, ...

Výroba, prodej: -umělé květiny, stromky -bonsaje -dekorace interiérů. Maloobchod, prodej: -květiny, květinářství -dárkové předměty, zboží -dárky.

Prodej a pokládku širokého sortimentu podlahových krytin pro Vás zajistí podlahářství František Řeháček. V naší nabídce naleznete podlahy dřevěné, plovoucí, vinylové, korkové, laminátové, PVC či koberce. Dále také provádíme rekonstrukce a renovace podlah a parket. Navštívit nás můžete na adrese Školní 890, Kopřivnice. Prodej, pokládka, montáž, ...

Pobočka. Kuchyňské studio. Návrh, dodávka, montáž, prodej, maloobchod: - typové i atypické značkové kuchyně - vestavěné (vestavné) spotřebiče - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - židle a stoly.

Firma Šindelář Josef, Ing. - Elkona je specialistou na návrhy a realizace koupelen, kuchyní, dětských pokojů, ložnic a interiérů provozoven. Na zakázku vyrábí také atypický koupelnový nábytek, kuchyně, ložnice, dětské pokoje, kancelářský nábytek a další. Současně nabízí také individuální konzultace a návrhy podle vašich představ a možností. ...

Revize: - tlakové nádoby - plyn - kotle. - domácí kotle na pevná paliva.

KOVOK KOPŘIVNICE, s.r.o. vyrábí vrata, brány, nerezové náhrobní doplňky, zábradlí, ploty, ocelové konstrukce Jejich činnosti dále jsou: - obrábění - řezání oceli laserem - ohýbání na CNC ohraňovacím lisu - kovovýroba

Krbáři, kamnáři, stavba a realizace, e-shop: - moderní obestavby krbových vložek - stavba krbů - stavba krbových a kachlových kamen - prodej krbových vložek - krbové vložky na klíč - krbová i kachlová kamna - nerezové a zděné komíny - e-shop: velký výběr krbových, kachlových kamen, krbových vložek, krbových košů i nářadí ke krbu.

Organizační složka Městského úřadu Frenštát pod Radhoštěm. Technické služby: - správa a údržba silnic a místních komunikací včetně jejich čištění a zimní údržby - odvoz komunálního, domovního odpadu - údržba a zakládání veřejné zeleně (sekání trávy, aj.), rekultivace - údržba a opravy veřejného osvětlení a světelných signalizačních ...

Služby hodinového manžela, veškeré domácí opravy, instalatérské práce, elektroinstalace, zámečnické práce, montáž nábytku, malířské práce a další údržbářské práce.

Maloobchod, prodej: -zámky, klíče (klíčů) -kování -nástroje, nářadí NAREX, BLACK-DECKER, EINHELL, KANGO -čerpadla -vodoinstalační materiál. Výroba: -klíče, autoklíče.

Velkoobchod a maloobchod: - zemními vruty Bayos a Krinner, kvalitní alternativa betonových základů rodinných domů (dřevostaveb) - také prodáváme i tzv. hobby řadu zemních vrutů pro montáž svépomocí.