Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej, servis: - plynové kotle - topné systémy. Revize elektroinstalací, hromosvodů. Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Měření regulací.

Výroba nábytku na zakázku: - specializace na dýhované kuchyně. Vysokotlaké tvarové dýhování polotovarů, dýhované výplně. Výroba: - foliovaná kuchyňská dvířka. - obložky a ostění - výplně a lišty na kuchyňská dvířka - výplně interiérových dveří - lišty k výplním. Tvarované dýhování polotovarů. Vysokotlaké tvarové dýhování.

Návrhy a realizace zahrad. Další: - Květinářství Gebauer, Vrchní 44, Opava, tel. 553732842 - Zahradnictví Gebauer, Požární 47, Branka u Opavy, tel. 603834861.

Pobočka. Květinářství. Prodej: - skalničky - letničky - trvalky - jehličnany. Další prodejna: - Vrchní 44, Opava. tel: 553 73 28 42. Návrhy a realizace zahrad: - Za Humny 9, Opava.

Jsme český výrobce oken a dveří od roku 1998. Máme velmá rozsáhlý sortiment, krom oken a dveří dodáváme parapety, síta proti hmyzu a žaluzie. Vyrábíme ze sedmikomorového profilu Kvinterm 2+. Jedná se o eko profil bez příměsi olova a používáme celoobvodové kování Winkhaus. Patříme do programu zelená úsporám. Provozovna: - ...

Prodej, dodavatel: - kancelářská nábytek - kancelářské židle - konferenční nábytek.

Zahradnické práce: - údržba zeleně - ořezy okrasných a ovocných stromů, ořezy keřů - stříhání živých plotů - celoroční kosení travnatých ploch, kosení trávníků - zakládání trávníkových ploch - terénní úpravy pozemků - chemické odplevelení - manuální pletí okrasných záhonů. Poradenství. Návrhy, realizace a rekonstrukce. - ...

Realizace, výstavba, montáže: - oplocení objektů, domů - dřevěné ploty.

Ruční výroba, prodej: - bylinná mýdla (krabičková, lastury) - bez umělých barviv. Prodej: - bylinné směsi, bylinné koupele, přírodní esenciální oleje. Šití: - bytový a ložní textil. Patchwork.

Služby pro dům a zahradu. Stavební firma. Výstavba, realizace: - ploty, oplocení - dlažby, chodníky - terasy (dřevěné, dřevoplastové) - pergoly, altány, garážová stání - psí boudy - vsakový systém (odtok) dešťových vod.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - značková dámská móda - oblečení- - retro, etno - sportovní, městský styl - dámská trendová obuv - kabelky - módní doplňky - šperky a bižuterie - bytový módní textil - bytové doplňky a drobnosti. - čaje, koření, káva - přírodní kosmetika SALOOS - ručně vyráběná ...

Prodej, servis: - zahradní technika - sekačky - traktory - křovinořezy - pily - čerpadla - sněhové frézy - zahradní nábytek - bazény.

Opravy, údržba: - lesní a zahradní technika - benzínové sekačky - řetězové motorové pily.

Autorizovaný prodej, instalace, odborné uvedení do provozu, záruční a pozáruční opravy automatických kotlů na tuhá paliva firem Kovarson, Benekov a Ekoefekt. Poradenství při výběru správného typu kotle. Poradenství pro vyřízení kotlíkové dotace (až 60.000, - Kč).

Prodej Led žárovek Profilite, autožárovky, venkovní osvětlení

Rekonstrukce bytů. Půdní vestavby. Výroba: - schodiště - kuchyňské linky. Podlahářské práce.

Návrhy a realizace: - interiéry. Výroba: - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (skříně, postele, židle, ...).

Pokrývačství, klempířství. Realizace střech. Prodej: - střešní krytiny.

zahradní architekt - Opava, Ostrava - návrhy zahrad, zeleň firemních areálů, veřejná zeleň, realizace rodinných zahrad, výsadeb veřejné zeleně

Výroba - pergoly Truhlářské práce na míru Renovace - starožitný nábytek Výroba - interiéry - zakázkový nábytek - vestavěné skříně, šatny, komody - stylový i rustikální nábytek - dětské a studentské pokoje - dveře - schodiště

Prodej: - práškové barvy - nátěrové hmoty a barvy - aplikační zařízení pro práškové barvy

Výroba, montáž: - kované ploty - nerezové ploty - zábradlí. - rolovací mříže - pevné mříže - nůžkové mříže

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PODLAHÁŘSTVÍ. DŘEVĚNÉ PODLAHY: - hotové parketové dílce firmy AMORIM: - IPOWOOD PROFESIONAL - trojlamelové a palubové provedení o síle 14, 5 mm, lak i olej - WICANDERS - IPOWOOD LIFE - 10 mm silné dvoulamelové a palubové provedení, lak i olej - IPOWOOD INTERLOCK - zámkový systém - IPOWOOD MODULE - špičkové ...

Stavební práce: - novostavby domů na klíč - rekonstrukce, modernizace objektů - pokládka dlažeb a obkladů - zateplování budov