Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výroba, prodej: - sedací soupravy, válendy - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - dveře. Výroba, montáž: - vestavěné šatní skříně.

Maloobchod, prodej: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře - interiérové dveře - okenní parapety - žaluzie, protihmyzová síta (montáž zdarma).

Projekce a realizace sadových a zahradních úprav. Pěstování a prodej: - okrasné dřeviny - sazenice květin a zeleniny - truhlíkové a balkonové květiny. Maloobchodní prodej: - zahrádkářské potřeby - řezané a hrnkové květiny - sazenice zeleniny a letniček - květiny pro balkony a truhlíky - semena, cibule, hlízy - postřiky, ...

Realizace zahrad, zídek. Zahradní jezírka. Údržba zahrad a trávníků. Závlahové systémy. Kácení stromů.

Stolařské práce. Zakázková výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - nábytek (vestavěné skříně, obývací pokoje, ložnice).

Kovovýroba. Zámečnictví. Stavební zámečnické práce. Výroba, montáž: - posuvné nesené brány - ocelové konstrukce - madla, zábradlí z nerezu a oceli (schodišťové, balkonové), nerezové zábradlí - stojany na kola, lavičky, poklopy. Drobné zednické práce.

Truhlářství Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - obývací a dětské pokoje Zakázková výroba - koupelny

Protipožární ochranné nátěry Natěračské práce Malířské práce Údržba a opravy - eurookna

Prodej - horizontální a vertikální žaluzie Prodej, servis - tepelně izolační dvojsklo plastových oken Prodej a servis - plastová okna SALAMANDER, DECEUNINCK, s německým kováním - dveře (vchodové, plastové, interiérové, ...)prodej - parapety Prodej, servis - dveřní kování

Prodej: - nábytek - kuchyňské linky - obývací stěny - ložnice - sedací soupravy - matrace - stoly - židle.

Prodej: - výškově nastavitelné stoly.

Výstavba a prodej: - nové byty v Hlučíně. Realitní kancelář: - zpracování prohlášení vlastníka budov (převod z podílového vlastnictví na osobní vlastnictví). Reality. Zprostředkování prodeje, koupě a nájmu nemovitostí: - rodinné domy - byty družstevní nebo v osobním vlastnictví - rekreační chalupy a chaty - komerční objekty - ...

Výroba, prodej, montáže: - stavební konstrukce plast, hliník - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - zimní zahrady - fasády - stínící technika - terasy.

Plynoinstalační práce. Realizace: - solární systémy. Topenářské práce. Nákup a prodej: - topenářský materiál. Realizace: - akumulační nádrže - teplovodní krbové vložky. Nákup a prodej: - vodoinstalační materiál Vodoinstalační práce.

Realizace průmyslových podlah. Prodej, servis, údržba, opravy: - průmyslové podlahy - epoxidové a PUR systémy - cementové a akrylátové strojně hlazené a lité stěrky - betonové podlahy se vsypovými povrchy - PMMA rychletuhnoucí stěrky. Práce: - izolatérské - stavební - sanační. Provozovna: - Vrchní 30, Opava - Kateřinky.

Břidlicový důl. Zpracování břidlice na obklady, dlažby, velkoformátové desky, stavební doplňky, střešní krytina, zahradní doplňky. Maloobchod, velkoobchod: - břidlice.

Návrh, projekce, výroba, prodej, montáž: - nábytek na míru - vestavné skříně - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - předsíně - kanceláře - vybavení interiérů. Stolařské, truhlářské práce.

Truhlářské a stolařské práce. Výroba: - řezivo na zakázku. Dřevostavby. Pergoly. Sídlo firmy: - Slezská 201, Neplachovice.

Realitní kancelář. Oceňování nemovitostí. Hypoteční úvěry.

Plastová okna Jan Mrázek, Opava. Prodej, montáž, výměna: - plastová okna, dveře - plastová okna REHAU - profil GENEO - profil EURO 86, šesti-komorový - plastových oken, dveří - vchodové (vchodových) dveře - žaluzie pro: - plastová okna - hliníková okna (Al-okna) - euro okna (i atypické) - žaluzie do starších oken včetně ...

Truhlářské práce. Výroba masivních postelí na zakázku. Výroba nábytku na zakázku. Zednické práce. Rekonstrukce bytů.

Kovářství Opava: - umělecké zpracování kovů - výroba kovových bran, plotů, zábradlí, kovové svícny, kliky - okování dveří, oken - mříže, lustry, lampy - krbové nářadí - kované plastiky, sochy - návrhová činnost.

Výstavba: - rodinné domy . Zateplování budov. Zednické a sádrokartonářské práce. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - postele - garážová vrata - vchodové dveře - interiérové dveře.

Výroba: - ocelové konstrukce - kovové konstrukce, nosné konstrukce - složité svařence, mechanicky opracované díly - nádrže, nádoby, kontejnery, vozíky - zásobníky - potrubí, trubky, zábradlí - zvedací a dopravní zařízení.