Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Efektivní dům se zaměřuje na všechny typy vytápění, fotovoltaiky, rekuperace a dalších druhů technologií.

Výroba, prodej, servis: - kotle na biomasu HAMONT - dopravníkové systémy paliva - kontejnerová řešení - prodej náhradních dílů.

Společnost MORAVEC engineering s.r.o.je firma s 20iletu tradicí, specializuje se na vývoj, výrobu a montáž svařovaných ocelových konstrukcí, atypických strojních zařízení, potrubních celků a technologií včetně revizí plynových zařízení a kotelen.

Společnost KIBKE KLIMA s.r.o. se specializuje na klimatizace, tepelná čerpadla a podlahové vytápění.

Originální autorské svíčky z palmového vosku - harmonizační svíčky, čakrové svíčky, andělíčci přání, magické svíčky, pomocné svíčky, interiérové svíčky a jiné.

Výroba a prodej: - nábytek - židle - křesla - kovový nábytek - dílenský nábytek - šatní skříně - kartotéky - zahradní nábytek - hotelový nábytek

Vývoj, výroba, dodávka, oprava, servis: - nářadí - strojní zařízení a technologie určené pro uhelné hornictví a dobývání hornickým způsobem.

Prodej, servis, oprava, půjčovna: - profesionální nářadí, stroje - nástroje, i diamantové - brusivo - kotevní, svářecí a zahradní technika - elektrocentrály.

Oáza srdce je prodejna v centru Ostravy, patřící pod Bylinky Ludmily Pavlíkové. V útulném obchůdku naleznete krásné obrazy, stříbrné šperky z polodrahokamů, čakrové náušnice, přívěsky, náramky, svíčky, dřevěné sošky a knihy a spousty dalších zajímavých předmětů. Na prodejně Oáza srdce můžete vybírat z velkého množství zboží a udělat radost ...

Naše společnost kompletně zajistí instalaci topných systémů, kupříkladu podlahového vytápění. Vytvoříme projekt, dodáme potřebné zařízení a provedeme samotnou realizaci.

Logistické centrum, vzorkovna koupelen. Velkoobchod, prodej: -topenářská technika, topenářský materiál -instalační technika, vodoinstalatérský materiál -plynové kondenzační kotle -sanitární technika, sanitární keramika -vybavení koupelen, koupelnový nábytek.

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

Slezská Zámečnická s.r.o. zajišťuje výrobu požárních žebříků a další kovovýroby.

VAKPLAST vyvíjí a vyrábí vertikální hydroponický systém pro pěstování.

Lampart – Mec s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizace zahrad, trávníků, květinových luk, údržbu zahrad, kácení a frézování stromů a keřů.

Realitní kancelář. Služby: - hotovostní a hypoteční úvěry, hypotéky - znalecké posudky, odhady.

Společnost KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. jak již její název napovídá, se specializuje na prodej a montáž různých druhů kamen a kotlů. V našem sortimentu naleznete kotle na uhlí a peletky, peletová kamna, tepelná čerpadla, ale i grily. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na adrese Těšínská 530/300, Ostrava - Radvanice. Prodej, montáž, oprava, servis: - ...

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál. Kancelář a reklamační oddělení: - Ke Kamenině 18, Ostrava - Hrušov.

Výroba: -nábytek -vestavěný nábytek, skříně. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -atypický nábytek -předsíňové stěny. Vyměření včetně návrhu, ocenění, odborné poradenství zdarma.

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.

Společnost Petr servis zajišťuje prodej, montáž: - domácí spotřebiče - náhradní díly. Opravy: - pračky - sporáky. Prodej, montáž, opravy: - přímotopy - akumulační kamna - náhradní díly - bojlery - průtokové spotřebiče.

Provozovatel internetových obchodů - QRSHOP.cz a ESHOP-ROHOZE.cz. Nabízíme odborné poradenství a kvalitní zákaznický servis.

Půjčovna stavební techniky. Zajišťujeme půjčování nářadí, plošin, lešení, elektrocentrál a další stavební techniky na území Česka, Polska a Slovenska.