Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Dovoz, velkoobchod, prodej, rozvoz: - řezané květiny z Holandska, Kolumbie, Dánska, USA, Thajska - řezaná zeleň - pokojové rostliny - exotické květiny - sušené květiny - aranžérský materiál - floristický materiál.

Firma Hájek - Kozlanský HAK s.r.o. se sídlem v Zábřehu nabízí kompletní topenářské, plynoinstalační a vodoinstalační práce včetně tepelných izolací potrubí. Působíme především v Olomouckém kraji v okolí Zábřehu, Šumperka, Mohelnice, Moravské Třebové nebo Štítů. Součástí naší činnosti je také instalace nerezových potrubních rozvodů a provoz a ...

Hledáte odborníka na podlahy, který zvládne práci jakékoliv složitosti s precizností a péčí? František Švihel je vaše odpověď! Nacházíme se na adrese U Lesa 252, Dubicko, a jsme připraveni poskytnout vám nejlepší služby v oblasti podlahářských prací. Naše služby zahrnují: - Pokládka PVC podlah - odolné a snadno udržovatelné, ideální pro ...

Prodej: - barvy, laky, tmely, nátěry - sanitární technika - penetrace - ochranné pracovní oděvy a pomůcky - drogistické, úklidové, čistící, hygienické zboží

Prodej a pronájem - byty - domy - rekreační objekty - pozemky Prodej a pronájem - komerční objekty - garáže

Realitní kancelář v Olomouci, která se se zaměřuje především na prodej a pronájem bytů, domů, pozemků či developerských projektů. Zajistíme také finanční služby a investice.

E-shop a kamenná prodejna v Olomouci s LED svítidly. Prodáváme LED světlení do interiéru i exteriéru. Sortiment zahrnuje LED pásky, žárovky, zdroje, ovladače, podlahové a závěsné. nouzové led pásky a svítidla a další produkty.

V budově AB CENTRUM se zaměřujeme na pronájem volných kancelářských a nebytových prostor v Olomouci s možností variabilního uspořádání dle vašich potřeb. Součástí pronájmu kanceláře je také dodávka energie nebo možnost závodního stravování. Náš kancelářský komplex zahrnuje nejen kanceláře, ale také skladovací prostory a parkoviště. Charakter ...

Fousshop nabízí obuv, bytový textil, povlečení a dárkový sortiment.

Našim zákazníkům poskytujeme služby v oblasti stavebnictví.

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: - sortiment pro řemeslníky, průmyslové potřeby - ložiska, těsnění, spojovací materiál, řetězy, dílenská chemie, nářadí ruční, elektrické, pásové brusky, brusivo, elektrocentrály, ochranné pracovní pomůcky..

Pozáruční opravy a servis automatických a pákových kávovarů různých značek, prodej nových a repasovaných kávovarů, značkových káv a rumů provádí společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů provozující i e-shop a prodejny v Olomouci a v Brně.

Společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů, která se zaměřuje na opravy a servis pákových a automatických kávovarů, prodej a zapůjčování repasovaných kávovarů na svých pobočkách v Brně a Olomouci provozuje také e-shop s kávou, speciálními rumy, náhradními díly a doplňky ke kávovarům. Náhradní díly a doplňky jsou vhodné pro kávovary Jura, Bosch, ...

Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci se zabývá výrobou kamenických produktů jak pro exteriéry, tak interiéry. Vyrábíme kamenné pracovní a umyvadlové desky, obklady krbů, schody a schodiště, parapety, dlažbu či také grilovací desky.

Výrobce plastových bazénů z homogenního polypropylenu od něměckého výrobce RÖCHLING Engineering Plastics. Další výrobky: - požární nádrže - průmyslové nádrže - např. do galvanovny, pro potravinářství, stavebnictví.

Zabýváme se návrhy staveb, interiérů i územních celků. Nabízíme spolupráci při všech fázích přípravy staveb. Koordinujeme spolupráci s kvalifikovanými odborníky různých profesí.

Zabývám se návrhy komerčních a privátních interiérů. Zajištujií realizací, poradenství a podporu klientů.

Portál NAŠE-ČESKÉ s.r.o. provozuje eshop s dětským zbožím, kosmetické a drogistické výrobky, potřeby pro sport a volný čas, potraviny a dekorace pro domácnost.

VULCANUS design s.r.o. se zaměřuje na výrobu bezúdržbových designových grilů, nástavců a roštů.

Ondřej Dostál se zaměřuje na truhlářskou práci, výrobu kuchyňských linek, nábytku do domácností i kanceláří v Olomouci a jeho okolí.

Prodej univerzálních zahradnických potřeb a specializované elektroniky pro velké firmy, univerzity a státní podniky. - průmyslové osvětlení a vzduchotechnika využitelná ve skladech, halách, restauracích, barech, hernách, šatnách, v domácnostech při pěstování ovoce, zeleniny a okrasných rostlin ve sklenících a boxech. - měřící přístroje a ...

Firma zajišťuje výrobu a distribuci monolitních tvrdokovových nástrojů, jako jsou stopkové frézy, vrtáky, výstružníky a speciální řezné nástroje. Dále provádí renovace obráběcích strojů a broušení a ostření nástrojů.

Barron’s grills nabízí k prodeji na svém e-shopy grily včetně příslušenství, poskytuje i půjčovnu grilů. Také provádí servis zahradní techniky, motorek a skůtrů, čtyřkolek a servis malé stavební techniky.

Společnost Instalace Tomšů s.r.o. zajišťuje montáž plynových a kondenzačních kotlů, elektrokotlů a kaskádové kotelny.