Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
realitní kancelář - 55 poboček v České republice a 10 na Slovensku - více než 550 makléřů v obou zemích - denně v nabídce přes 10 000 nemovitostí - svoji nemovitost u nás hledá více než 50 000 klientů - celoplošná inzerce a vlastní M&M realitní magazín - nadstandardní péče o klienty - vlastní hypoteční centrum – M&M hypotéka na klíč - ...

Obchodní činnost, distribuce, dovoz: - přímý dovozce baterií, baterie GP - elektromateriál - distributor - svítilny GP, Ben Light, Sonca, Daymoon - dovozce - nabíječe a zdroje, konektory, prodlužovací přívody, spojky a zásuvky, koaxiální kabely a vodiče, flexo šňůry, multimetry, časovače, zkoušečky, účastnické a propojovací ...

Květinové studio. Květinářství - květinové vazby. Prodej: - květiny - řezané, hrnkové - keramika, květináče, obaly na květiny.

Květinové a zahradní centrum. Květinářství - květinové vazby. Prodej: - květiny - řezané, hrnkové - keramika, květináče, obaly na květiny. Zahradnictví.

E-shop - zahradní přípravky - prostředky na hubení škůdců, nežádoucího plevele. Služby - údržba zeleně, sečení, úprava ploch - deratizace, dezinsekce, dezinfekce - vyřezávání náletových dřevin, štěpkování - stříhání keřů a stromů - mulčování.

Realitní kancelář: - prodej, koupě nemovitostí - pronájem nebytových prostor - výstavba rodinných, bytových domů - znalecké posudky - právní poradenství - rekonstrukce bytů, nemovitostí.

- prodej stavebních materiálů - prodej písků a kameniva - vnitrostátní kamionová doprava - vytěžování sklápěcích vozidel - zajištění stavebních strojů a techniky - stavební činnost - nákladní doprava

Výstavba a rekonstrukce střech: - nátěry střech - montáž střešních oken - podbití střech - výroba pergol, zahradních domků. - kácení stromků.

Humanizace prostředí zdravotnických, sociálních a jiných zařízení

Výroba a dodávka: - městské mobiliáře - pergoly - dřevěné prvky - lavičky. Výroba a dodávka: - ploty.

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001. Velkoobchod, maloobchod: -značkové keramické obklady a dlažba -systémová stavební chemie -stavební a obkladové profily -vodovodní baterie -sanitární keramika -vany, sprchové kouty -profi nářadí -návrhy koupelen na PC -nářadí pro zedníky a obkladače. U velkoobchodních zakázek ...

Zahradnictví: - projekce a realizace zahrad - údržba zahrad

Realizace zeleně: - terénní úpravy - zakládání trávníků - výsadba rostlin - automatické závlahové systémy. Péče o zeleň: - sečení travnatých ploch - přihnojení, postřiky - stříhní a kácení dřevin. Stavba oplocení.

Prodej: - dárkové zboží. Květinářství. - řezané, hrnkové, sušené a umělé květiny.

Služby: -údržba zeleně. -výsadba keřů, stromů. -sečení trávy. -přihnojování trávníků. -mulčování záhonů.

Služby - inženýrská činnost - projekční činnost

Realizace objednávek přímo u Vás doma.Dovezeme vzorky koberců, PVC i tapet. Vyměříme a objednané zboží dovezeme zdarma.

Prodej, servis: - zahradní technika - zahrádkářské potřeby - potřeby pro chovatele - textil, obuvv, koberce.

Postele: - jednolůžkové, dvoulůžkové - dětské - patrové postele. Matrace: - zdravotní matrace - matrace do dětské postýlky - matrace se zvýšenou nosností - gelové matrace - rošty do postele. Nábytek: - skříně, komody - dětský nábytek - houpací sítě.

Značková prodejna MONARC. Maloobchd, prodej: - kuchyňské linky - sektorový nábytek - PC stoly, jídelní stoly, TV stolky, konferenční stolky - skříně, police, regály - židle kuchyňské, kancelářské, barové - sedací soupravy, čalouněný nábytek křesla - postele-dřevěné, kovové -matrace. Sídlo firmy: - Úsobrnská 458, 56944 ...

Opravy, servis: - osobní, dodávková vozidla - motorky - veteráni - zahradní technika. Práce: - zámečnické - svářečské - klempířské - topenářské.

Prodej, projekce, projektování, realizace, údržba, servis, oprava: -automatizace pro průmyslová i neprůmyslová odvětví: -měřící, regulační technika -instrumentace -řídící systémy -vizualizace -informační technologie. Analytické a projekční práce.