Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Servis: - manipulační techniky - výtahů - opravy zametacích a mycích strojů - revize elektrospotřebičů - pronájem montážní plošiny s dosahem do 16 metrů - revize, opravy ručního elektrického nářadí.

Výroba: - rozvaděče. Projekce: - elektro a MaR Provozovna: - Přerov, Velká Dlážka 2848/40

Pobočka. Návrhy a konstrukce: - plastová, okna a dveře Dodávka, montáž a servis. - stínící technika - sítě proti hmyzu. - horizontální a vertikální žaluzie Sídlo: Sokolská 1605/66 120 00 Praha 2.

Dodávka, montáž, prodej: - plastová okna a dveře - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu. Sanace. Úklidové a dekontaminační práce po požárech a škodách způsobených vodou. Sanace vlhkého zdiva. Zateplení fasád.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Společnost je držitelem certifikátu integrovaný systém řízení dle norem ISO 9001:2001, 14001:2005, OHSAI 18001:1999. Projektování, poradenství, výroba, prodej: -stavební železobetonové dílce pro průmyslovou, bytovou, občanskou, inženýrskou výstavbu -předpjaté stropní panely SPIROLL -železobetonové stropní desky, překlady -stropní, ...

Komíny, komínové systémy: - kouřovody - nerezové komíny - krbová kamna - sporáky - zahradní krby. Komíny: - Individuální komín z šamotu od Keramiky Letovice - Individuální komín z šamotu od P-D Refractories CZ - TUMA-THERM. Prodejna: Kokory (okr. Přerov) 751 05 Tel.: 581 701 306

Zakládání zahrad. Údržba zahrad. Zahradnické práce. kácení stromů

Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - obývací stěny - vestavěné skříně - dveře - ložnice - bytové doplňky - přístřešky na auta - pergoly - venkovní terasy z exotických dřevin. Řemeslo: - stolař - truhlář.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Realitní činnost.

Prodej - sudové víno Nákup a prodej - okrasné dřeviny

Výroba - nábytek na zakázku.

Stavební firma: - výkopové práce - bourací práce - pokládání dlažby - drobné stavební úpravy.

Skladování: - mražené zboží - chlazené zboží. Pronájem nemovitostí: - kanceláře - sklady - garáže - dílny.

Služby hodinového manžela: - opravy - výměna oken - montáže nábytku - zahradnické práce - instalatérské práce - zapojení spotřebičů.

Návrh, realizace, práce: - krbové kamna - venkovní, vnitřní krby. Kamnářství. Maloobchod, prodej: - krbové vložky - krbové kamna - kompletní příslušenství.

Potřebujete vyměnit žárovku, přilepit upadlou dlaždičku? Jste bezradní s novým montovaným nábytkem? Nebo prostě jen nemáte čas se o takové věci starat? Pak jsme tu právě pro Vás! Hodinový manžel zvládne zastat veškeré běžné opravy a drobné přestavby v domácnosti. Žádná práce pro nás není malá.

Kompletní rekonstrukce bytů vč. revizní zprávy, statického posudku. Rekonstrukce bytových jader, zakázková výroba drobného nábytku. Výroba kuchyní, vestavěné skříně. Provádíme obklady, dlažby, plovoucí podlahy, sádrokartony.

Montáže, dodávka: -dřevěná eurookna -atypická okna -kastlová okna -plastová okna. Prodej, montáž: -žaluzie -sítě proti hmyzu -parapety. Tesař, klempíř, realizace střech.

Výroba, projektová činnost, montáž, prodej: - čerpadla - regulační armatury - automatické čerpací stanice - plastové čerpadla - frenvenční měniče - ucpávky, spojky - průmyslové armatury.

Maloobchod, prodej: - nábytek Výroba: - nábytek na zakázku dle přání zákazníka - lamelové dveře - sektorový nábytek.

Výroba: - nábytek - kuchyně. Pokládka. - plovoucí podlahy.