Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Nože od řezníka s.r.o. provozuje e-shop, ve kterém je široký sortiment nožů a řeznických potřeb pro profesionální i domácí použití.

Novergon s.r.o. se zaměřuje na prodej elektroinstalačních prvků, proudových chráničů, jističů, odpojovačů a mnoho dalšího.

ERGO, společnost s ručením omezeným se zabývá širokým spektrem činností. Zajišťujeme opravárenské služby, opravujeme osobní a nákladní vozidla i zemědělskou nebo speciální techniku. Prodáváme náhradní díly na motorová vozidla. V našem prodejním skladě nakoupíte také veškerý sortiment nářadí, spojovacího a hutního materiálu. Další činností, které ...

ZEBRA mont s.r.o. se zabývá návrhy, projekcí, montáží a servisem v oblasti tepelné techniky.

E.P.servis Prodej, montáž, servis, opravy : - elektrospotřebiče - plynospotřebiče - pračky - velkokuchyně a velkoprádelny - elektromotory - nářadí NAREX - nezávislé automobilové vytápění Pracovní doba : Pondělí 7:00 – 12:00, 13:00 – 15:30 Úterý 7:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 Středa - Čtvrtek 7:00 – 12:00, 13:00 – ...

AIRTEN s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti klimatizace, vzduchotechniky a tepelných čerpadel.

Lurias s.r.o. se zaměřuje na výrobu komerčních a bytových interiérů na zakázku.

ZEBRA Q s.r.o. se zaměřuje na montáž žaluzií, rolet, markýz a sítí proti hmyzu do oken a dveří.

LUKATES Klima s.r.o. se zaměřuje na dodávku klimatizací pro rodinné domy, byty i komerční prostory a na tepelná čerpadla.

Transform a.s. Lázně Bohdaneč se zabývá zpracováním - recyklací plastových odpadů z komunálních a průmyslových zdrojů již od roku 1992. Jedná se o závod na efektivní využití odpadů, které dříve končily bez užitku na skládkách. Hlavním stěžejním materiálem je TRAPLAST. Nabízíme vyvýšené záhony, kompostéry, plastové lavičky, plastové plotové ...

Reality Gteam s.r.o. je realitní kancelář, která se specializuje na prodej a pronájem bytů, domů, pozemků, chat a kanceláří.

Petr Šebek se zaměřuje na montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel.

Vlastimil Češka zajišťuje výrobu nábytku z masivu na zakázku - stoly, židle, nábytek do ložnice včetně nábytku do zámku.

Ondřej Mokrý se zaměřuje na realizaci venkovních a vnitřních krbů, kachlových kamen, sporáků a zahradních kuchyní.

Firma MG Stav provádí kompletní realizace projektů zaměřených na stavební a zahradnické práce. Naše firma má dlouholeté zkušenosti v oboru a disponuje veškerým profesionálním vybavením a nářadím. Mezi naše služby patří zámkové dlažby a jiné zpevněné plochy, stavební práce všeho druhu, zemní, vyklízecí a bourací práce a také realizace a údržba ...

KJK servis s.r.o. se specializuje na dodávky plastů, polykarbonátu a zakázkové truhlářství a na montáž a servis plynových kotlů, fotovoltaiky a tepelných čerpadel.

Truhlářství Mrštík s.r.o. se zaměřuje na zakázkové truhlářství, výrobu dveří, nábytku, schodišť, kuchyní a bytových doplňků.

Zahrada a les provádí veškeré zahradnické práce, návrhy a projekty soukromých zahrad, veřejných prostranství, firemní ploch, příprava terénu, zakládání travnatých ploch, údržba zeleně, rizikové kácení stromů, odstranění a frézování pařezů a lesnické práce.

Káceníbezpečně s.r.o. se zaměřuje na ořez stromů, rizikové kácení lanovou technikou, péči o významné a památné stromy, řez ovocných stromů, šetřivé kácení s plošinou nebo jeřábem, štěpkování dřevní hmoty a další služby.

ARD Vavřín Litomyšl provádí komplexní realizace zahrady od samotného projektu, přes výsadbu a realizaci, až po povýsadbový servis.

Partner SIKO koupelny - obklady - dlažby - vany, sprchové kouty, vodovodní baterie - sanitární keramika - potřeby pro topenáře a instalatéry - provádíme montáže vody a topení - rekonstrukce koupelen na klíč

Truhlářská výroba na zakázku - vestavěné skříně - kuchyně - lékařský a školní nábytek - vestavěné skříně - nábytek

Prodej, servis: -elektrospotřebiče -videa, magnetofony, CD-přehrávače -elektronika -televize -svítidla Komponenty pro televizní, video a audio rozvody. Pronájem, půjčování-televize. Montáž: -satelitní rozvody. Půjčovna plošin.

Realitní kancelář Jiřího Havla se sídlem v Litomyšli v okrese se Svitavy se zabývá prodejem a pronájmem nemovitostí a také jejich výkupy.

Společnost RAVENI s.r.o. jako výrobce dodává školní nábytek.