Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační - kominické Prodej: - kotle - čerpací technika - sanitární keramika - radiátory

Činnost: - stavba kemen, krbů, sporáků - kominické práce

Prodej, montáž: - žaluzie - rolety, markýzy - garážová vrata - centrální vysavače - plovoucí podlahy

Truhlářství, výroba: - nábytek - ložnice, skříně - stoly - okna, dveře - schody

AB-INTERIER Nabízíme kompletní podlahářské práce, prodej a pokládku lin, koberců, plovoucích laminátových a dřevěných podlah, prkenných podlah a parket. Dále nabízíme prodej a montáž dveří a zárubní, montáž protipožárních dveří, renovaci dřevěných podlah, obklady stěn a stropů ze dřeva a zednické práce v interierech.

Údržba a návrhy pouličního osvětlení.

Truhlářství. Výroba: - kusová i malosériová - dveře - okna - nábytek na míru - ložnice, kuchyně, úložné prostory, dětské pokoje, obývací pokoje, vestavěný nábytek. Další služby: - rámování, zasklívání, paspartování.

Činnost: - zemní a výkopové práce - demoliční a bourací práce - nákladní autodoprava vnitrostátní - betonárka. Prodej: - písky - štěrky - drtě - kačírky - okrasné kamenivo - lupek - kari sítě - bednící dílce.

Prodej: - nábytek - postele, noční stolky - úložné prostory - komody, skříně - obývací stěny, televizní a konferenční stolky - sedací soupravy, křesla - židle, kuchyšké stoly. Prodejna: Hlávkova 354 Přeštice 334 01

Zámečnictví, kovovýroba Výroba: - vrata - brány - ploty - zábradlí - mříže.

Prodej - rychlerostoucí medonosné dekorativní dřeviny.

Práce: -elektroinstalační -elektromontážní -hromosvody -zabezpečovací zařízení Prodej: -elektromateriál. Revize: -hromosvody -elektrické zařízení. -ruční nářadí

Služby - projektové dokumentace - 3D vizualizace rodinných domů a interiérů.

Geodetická a realitní kancelář - zeměměřická činnost - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků - prodej a pronájem nemovitostí.

Práce: - elektroinstalační, silnoproud, slaboproud - revize elektrických zařízení Výroba: - veškeré součásti pro hromosvody - kabelové žlaby - stožáry venkovního osvětlení - rozvaděče Zámečnické práce.

Pokládka kamenného koberce - montáž betonové dlažby a oplocení - montáž dekorativních omítek.

E-shop - jedlý papír - cukrářské potřeby - doplňky na párty, svíčky, ubrousky talířky, kelímky - koření a kořenící směsi - hračky - šperky - bytový textil - papírenské zboží.

Prodej, montáž, oprava, servis: - klimatizace - průmyslové chlazení - chladící boxy z PUR panelů Oprava, servis: - chladničky, mrazničky

Služby: - zámečnictví - nástrojářství - výroba, instalace a opravy telekomunikačních zařízení, elektrických strojů a přístrojů.

Prodej a montáž parket a korkových podlah, laky, tmely, lepidla, barvy, stěrky, .. Půjčovna: brusky Včetně cenové kalkulace a poradenství

Dodávka, prodej: -automatizační technika pro dálkové ovládání vjezdových bran a vrat garáží -vratové pohony

Naše služby: - krby na klíč - prodej krbová kamna - prodej krbové vložky