Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Smluvní prodejce firmy LOMAX & Co s.r.o. Výroba,montáž a servis: -sekční vrata: -DELTA-všechny rozměry na míru dle potřeb zákazníka.Nástřik dle vzorníků RAL* do jakékoliv barvy. -DELTA Decor-věrná imitace dřeva v provedení mahagon,bahenní dub*, světlý buk*,zlatý dub* -DELTA Creative-navrhněte si vlastní design ...

Zabýváme se komplexní péčí o zahradu. Realizace a údržba zeleně, doplňkový prodej rostlin

Květinářství: -prodej a vazba květin -keramika -sezonní zboží -substráty -postřiky.

Kovářství a zámečnictví. Výroba: -vjezdové brány -plotové díly -zábradlí -kované mříže -kované polotovary. Zakázková kovovýroba. Prodej kovových polotovarů.

Truhlářství, dřevovýroba. Výroba: -stavebně truhlářské výrobky z masivního dřeva a lepené třívrstvé lamely -okna -dveře -schodiště -kopie historických oken a dveří.

Truhlářství a soustružnictví: -výroba kuchyní na míru -výroba dveří -výroba zakázkového nábytku -zařízení interiérů, prodejen a restaurací -prodej kování a truhlářských potřeb -ostření okružních pil a nožů do hoblovky.

Prodej, záruční a pozáruční servis: -pračky -myčky -bojlery (boilery) -sporáky -lednice, mrazničky.

EXPORT - IMPORT : -stavební hmoty (bílý portlandský cement, odformovací oleje, přísady do betonu atd.) -palmové oleje PALMAVAS, palmové tuky -rýžový, sezamový olej -konstrukční profily FIBERSIT -NanoD8 - Nanomateriály & Nanovýrobky -panely pro fotovoltaické elektrárny -vertikální větrné turbíny -elektrické čtyřkolové ...

Prodej, rozvoz: -květiny, svatební kytice -suchá vazba -hrnkové květiny -keramika -svíčky -hnojiva -zemina -proutí.

Výroba nábytku na zakázku. Prodej a pokládka plovoucích podlah a obkladů stěn. Prodej nástrojů na obrábění dřeva.

Autorizované obchodní zastoupení centrálních vysavačů Electrolux. Prodej, servis: -centrální vysavače Electrolux -záruční a pozáruční servis. Zámečnické práce( vjezdové brány, mříže apod.)

Dodávka, montáž: -markýzy, žaluzie, rolety -shrnovací dveře a stěny -garážová vrata -těsnění oken -plovoucí podlahy -plastová okna a dveře.

Služby: -kompletní plynofikace -montáže rozvodů vody a topení -dodání a montáž spotřebičů -projekce, revize -uvedení do provozu. Prodej, dodávka, montáž, servis: -závěsné plynové kotle i se zásobníkem teplé vody -stacionární litinové i ocelové kotle -průtokové ohřívače vody -přímo i nepřímo ohřívané zásobníky TUV -plynové ...

Výroba, dovoz, montáž nábytku: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavné skříně.

Maloobchod, prodej: -nábytek plastový, zahradní -koberce, lina -bytový textil -podlahové krytiny -svítidla -bytové doplňky.

Ostření, kovoobrábění: -broušení -vrtání -frézování CNC -soustružení -ostření kovo a dřevoobráběcích nástrojů. Prodej: -ložiska ZKL*, ZVL*, SKF* -zahradní technika a řetězy OREGON -lepidla LOCTITE.

Ostření dřevonástrojů s SK**plátky: -kotoučové pily -předřezy -sukovníky -frézy, stopkové frézy -hoblovací nože -nože, nůžky -brusle -řetězy motorových pil. Prodej, servis: -STIHL-motorové pily, křovinořezy -Viking-zahradní sekačky, traktory. Bowling Blovice: -bowlingová dvoudráha -restaurace -biliár, fotbálek, šipky.

Realitní kancelář s rychlým a profesionálním přístupem k prodeji Vaší nemovitosti. Zajímáme se především o byty, pozemky, RD a reality Plzeň, Přeštice, Klatovy a Domažlice. Stavíme nízkoenergetické rodinné domy CANABA na klíč. Doba výstavby je zhruba 4 měsíce. Projekt zdarma. Navštivte vzorový dům.

Kytice z řezaných květin pro každou slavnostní příležitost Květinové výzdoby na svatby, večírky, pohřby atd. včetně instalace na místo konání akce Bohatý výběr pokojových květin Sezónní sazenice květin (balkónovky, surfinky, muškáty)a zeleniny pro venkovní pěstování od osvědčených dodavatelů, semena. Veškeré příslušenství k pěstování květin – ...

Výroba, montáž, dodávky vzduchotechniky a klimatizace. Projekce, obchodní činnost, servis a opravy, nátěry a izolace. Revize požárních klapek. Výroba ALP* potrubí, měření a regulace. Výroba nerezových odsavačů par včetně lapačů tuku a osvětlení.

Truhlářská výroba: -samonosná schodiště -nábytek -židle, stoly -postele -skříně -zahradní nábytek -interiérové i exteriérové dveře

Komplexní služby v oblasti zakládání a údržby zeleně: -návrhy a realizace zahrad a veřejných prostranství -zakládání a údržba zeleně -kácení, řezy stromů -štěpkování větví, frézování pařezů -odborné posudky.

Výroba, montáž, servis: -dřevěná eurookna -balkonové dveře -vchodové dveře -atypické i obloukové tvary -konzultace, zaměření, kalkulace zdarma.