Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Služby - návrhy interiérů - interiérový design.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - pergoly - altány.

Návrh a realizace zahrad. Květinářství - prodej květin - nám. Osvobození 43, 331 41 Kralovice, tel. 722 021 543 - Stará náves 39, 331 51 Kaznějov, tel. 728 659 437. Další činnost: - zednické práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce.

Prodej střešních plechů, klempířských výrobků, olejů, maziv, obráběcího nářadí a spojovacího materiálu. Čerpací stanice. Kovoobrábění.

Společnost Bílovská zemědělská a.s. se zabývá rostlinnou i živočišnou výrobou. V oblasti rostlinné výroby jsme zaměřeni na pěstování krmné a potravinářské pšenice, ozimého ječmene i řepky. Živočišná výroba zahrnuje chov mléčného skotu a pastvu krav bez tržní produkce mléka. Najdete nás v obci Potvorov, okres Plzeň-sever, region ...

Výroba a prodej zahradního nábytku z masivu. Kulhánek zahradní nábytek, je styl a kvalita o které sníte.

Nákladní autodoprava. Výstavba: -fotbalová hřiště s povrchy třetí generace -sportovní areály -travnatá hřiště -víceúčelová hřiště a umělé sportovní povrchy - rekonstrukce -travnatá hřiště Prodej: -speciální hnojiva. Regenerace a ošetřování: -travnatá hřiště. Prodej: -travní osiva -automatické závlahové systémy.

Podlahové vytápění, telelná čerpadla Revel-PEX

Ploty a pletiva. V nabídce naleznete čtyřhranné pletivo poplastované (PVC) i pozinkované (Zn), Uzlové lesnické pletivo, svařovaná ohradová pletiva, okrasná pletiva, sloupky a boční vzpěry, příslušenství k pletivům a plotům, plotové díly, bavolety, podhrabové desky, farmářské pletivo, dráty (Fe, Zn a PVC) natáčené, Ostnatý drát (Zn a PVC), ...

Společnost PGOkno s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku plastových oken i dveří z velmi kvalitního profilového systému Kömmerling s kováním ROTO. Produkty dodáváme, jak pro běžné rekonstrukce, tak i pro nízkoenergetické a pasivní domy. Do naší nabídky patří také parapety, žaluzie a sítě proti hmyzu. Sídlíme ve městě Třemošná, okres Plzeň - ...

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - parkety

Prodej, e-shop, bazar: - masážní a relaxační křesla

Dodávka, prodej: - kuchyně Ballerina - pusvné dveře - úložné systémy - sedací soupravy

Výroba, montáž: - zimní zahrady z ocelových, hliníkových a plastových konstrukcí - zasklívání pergol, altánů, teras - zastřešení bazénů - vchodové stříšky.

Návrh, montáž, servis: - optické, metalické kabely - strukturovaná kabeláž - sváření optických vláken.

Výroba, montáž, e-shop: - plastová okna, dveře

Činnost: - pronájem nebytových prostor - průmyslový areál

E-shop: - bonsaje, bonsai - potřeby pro pěstování

Činnost: - hodinový manžel - služby hodinového manžela.

Dodáváme a odborně montujeme kompresory a průmyslové chlazení. Zajišťujeme kompletní servis kompresorů od návrhu přes analýzu, revizi po dodávku a montáž. Dále nabízíme prodej repasovaných i nových sbíjecích kladiv značky Permon. Prodej nových i repasovaných kompresorů. Pojízdné stavební kompresory zn.Kaeser. Kompresory Schneider.

Truhlářství, zakázková výroba - kuchyně - předsíňové stěny - ložnice - jídelní stoly - interiérové dveře - vestavěné skříně - překližkové přepravní obaly.

Realizace parků a zahrad - ošetření stromů a keřů - kácení stromů - zakládání zahrad, parků - zakládání trávníků. Vinotéka, prodej, e-shop - víno jakostní, sudové.

Činnost - pokládka zámkové dlažby, chodníků.

Výroba z plastu - septiky, jímky - vodoměrné šachty - bazény - autoplasty - krmítka, doupata, nádrže.